عملکرد مثبت شبکه بانکی خراسان جنوبی در پشتیبانی از اقتصاد و توسعه استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: افزایش منابع و مصارف بانکی استان طی یک‌سال گذشته، نشان‌دهنده عملکرد مثبت شبکه بانکی در حمایت از برنامه‌های اقتصادی، اجتماعی و اجرای طرح‌های توسعه‌ای خراسان جنوبی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی ظهر امروز _شنبه ششم دی_ در نشست کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان با قدردانی از همکاری مجموعه بانک‌ها، اظهار کرد: حجم منابع بانکی خراسان جنوبی طی یک‌سال از ۴۹ همت در آبان ۱۴۰۳ به ۷۰ همت در آبان ۱۴۰۴ رسیده که بیانگر رشد بیش از ۴۲ درصدی است.

وی افزود: در همین بازه زمانی، مصارف بانکی استان نیز از ۵۵ همت به بیش از ۸۰ همت افزایش یافته و رشدی نزدیک به ۴۷ درصد را ثبت کرده که این روند، نقش مهمی در پشتیبانی از بخش‌های مختلف اقتصادی دارد.

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر جایگاه تسهیلات اجتماعی در سیاست‌های بانکی استان گفت: پرداخت و تسریع در اعطای تسهیلات ازدواج و فرزندآوری از مهم‌ترین ابزارهای تقویت بنیان خانواده و افزایش سرمایه اجتماعی است و باید همواره در اولویت شبکه بانکی قرار گیرد.

هاشمی بر ضرورت هماهنگی مستمر با مدیران عامل بانک‌ها، پیگیری تخصیص تسهیلات مرتبط با طرح‌ها و مصوبات سفر رئیس‌جمهور و تسریع در رسیدگی به پرونده‌های اجتماعی تأکید کرد.

وی شفاف‌سازی عملکرد بانک‌ها و اطلاع‌رسانی دقیق را عامل مؤثر در افزایش اعتماد عمومی دانست و تاکید کرد: اطلاع‌رسانی منظم از عملکرد بانکی می‌تواند زمینه‌ساز مشارکت بیشتر مردم و فعالان اقتصادی شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به نتایج سفر رئیس‌جمهور به استان خاطرنشان کرد: در جریان این سفر، تفاهم‌نامه‌ها و پروژه‌های مهم سرمایه‌گذاری و عمرانی به تصویب رسیده که اجرای بخشی از آن‌ها نیازمند همراهی جدی شبکه بانکی است.

وی گفت: پروژه فولاد قائنات و طرح‌های فراوری معدن طلا از جمله طرح‌های شاخص این سفر است که نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه صنعتی، رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار در استان خواهد داشت.

کد خبر 936095

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.