ضرورت تدوین سند ارتقای بهره‌وری در استان کرمان

استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت تدوین سند ارتقای بهره‌وری در استان گفت: بهره‌وری کمک می‌کند از توسعه پروژه‌محور به سمت توسعه نتیجه‌محور حرکت کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدعلی طالبی امروز _شنبه ششم دی_ در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان با اشاره به برگزاری جلسه با نمایندگان استان در مجلس در آستانه بررسی و تصویب قانون بودجه سال ۱۴۰۵ اظهار کرد: امیدواریم از ظرفیت‌های قانون بودجه بهره برده و پیشنهادهای اصلاحی و تکمیلی از سوی مدیران استان ارائه شود.

وی با اشاره به ایجاد منطقه ویژه اقتصادی جیرفت با عاملیت شرکت شهرک‌های صنعتی با تأکید بر ضرورت تدوین سند ارتقای بهره‌وری در استان افزود: با توجه به اینکه در استان کرمان کمبود منابع نداریم، اما بهره‌وری پایین است، این سند می‌تواند حلقه مفهومی بین برنامه‌ریزی و نتیجه‌بخشی باشد.

استاندار کرمان گفت: بهره‌وری کمک می‌کند از توسعه پروژه‌محور به سمت توسعه نتیجه‌محور حرکت کنیم، شرط تحقق رشد پایدار و افزایش رقابت‌پذیری استان است و بسیاری از محدودیت‌ها از جمله کمبود آب، ناترازی‌های انرژی و محدودیت‌های بودجه‌ای، از طریق ارتقای بهره‌وری قابل جبران است.

وی با اشاره به اهمیت سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ بر آمادگی دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد و افزود: سرشماری ۱۴۰۵ زیربنای همه تصمیمات آینده است و دستگاه‌ها باید از در حوزه اطلاع‌رسانی به مردم، به‌روزرسانی پایگاه‌های اطلاعاتی و همراه‌سازی جامعه آمادگی لازم را داشته باشند.

طالبی تصریح کرد: این سرشماری باید تصویر واقعی از جمعیت، مهاجرت، سکونتگاه‌ها و وضعیت اجتماعی استان تبدیل شود تا داده‌های حاصل از آن به‌صورت مستقیم در اسناد توسعه و بودجه‌ریزی استان مورد استفاده قرار گیرد.

انتخاب عنبرآباد و رفسنجان برای نهمین سرشماری ایران در استان کرمان

محمدرضا وحیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان نیز با بیان اینکه از ابتدای سال‌جاری ۱۰ هزار و ۴۷۴ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به استان ابلاغ شده است، اظهار کرد: تاکنون حدود ۳۹ درصد اعتبارات استانی تخصیص پیدا کرده است.

وی افزود: در بخش اعتبارات سه درصد نفت و گاز ۴۳.۱ درصد، اعتبارات متوازن استان ۱۳.۶ درصد، اعتبارات مرتبط با ورزش ۴۰ درصد و اعتبارات منتقل‌شده از ملی به استانی ۳۱ درصد تخصیص داشته و حقوق دولتی به‌طور کامل و صددرصدی به استان ابلاغ شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مرابحه برای استان دریافت شده که ۱,۵۶۸ میلیارد تومان نقد و تخصیص پیدا کرده است و برای ۲۸ دستگاه اجرایی در مجموع اً ۳,۲۷۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه‌ای ابلاغ شده که تاکنون ۷۲.۶ درصد آن تخصیص یافته است.

وی با بیان اینکه سند بهره‌وری استان کرمان در صنعت و معدن، آب، انرژی و کشاورزی تدوین و حدود ۸۰ درصد اقدامات آن انجام یا در حال اجراست، افزود: پاداش پایان خدمت تمام بازنشستگان سال گذشته که پیش‌تر ۵۰ درصد آن پرداخت شده بود، اکنون به‌صورت کامل ابلاغ شده و ۱۰۰ درصد آن پرداخت خواهد شد.

وحیدی بیان کرد: نهمین سرشماری ایران سال آینده و برای نخستین‌بار با روش ترکیبی مبتنی بر آمارهای ثبتی انجام می‌شود و در همین راستا سرشماری آزمایشی از چهاردهم دی در ۷۰ نقطه کشور آغاز خواهد شد که در استان کرمان شهرستان‌های عنبرآباد و رفسنجان برای اجرای این طرح انتخاب شده‌اند.

کد خبر 935958

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.