انتقال تجربه ۲۰ ساله فرهنگ شهروندی اصفهان در جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور

در هشتصدوچهل‌وهفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور، تجربه ۲۰ ساله اصفهان در حوزه فرهنگ شهروندی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، استاندار اصفهان و شهردار این کلان‌شهر بررسی و به‌عنوان الگویی قابل تعمیم برای سایر شهرهای کشور مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، هشتصدوچهل‌و هفتمین جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور به ریاست سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، به دبیری قادر آشنا و با حضور مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان، علی قاسم‌زاده شهردار اصفهان و سید مهدی سیدین‌نیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و دیگر اعضای شورا برگزار شد.

در این نشست تجربه‌های موفق اصفهان در حوزه فرهنگ شهروندی مورد بررسی قرار گرفت و طی آن علی قاسم‌زاده، شهردار اصفهان ابتدا با ارائه مدل حکمروایی مشارکت‌مبنا در مدیریت شهری و تشریح این مدل پیشنهادی برای اعضای شورای فرهنگ عمومی کشور، به تشریح مجموعه فعالیت‌ها و اقدامات اداره توسعه فرهنگ شهروندی در طول ۲۰ سال گذشته در قالب طرح‌های موفق فرهنگ سازی، اقدامات پژوهشی و میزان اثر بخشی برخی پروژه‌ها همچون پروژه کلاس شهر و اصلاح رفتارهای شهروندان به دنبال برگزاری پویش‌های فرهنگ‌سازی پرداخت.

در ادامه مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان با بیان تجربیات صورت گرفته، از شورای فرهنگ عمومی کشور درخواست کرد الگوی فرهنگ شهروندی را محدود به کلان‌شهرها نکرده و در همه ۱۴۸۶ شهر کشور ارائه شود.

ابتدای این نشست نیز سید مهدی سیدین‌نیا مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان به ارائه گزارشی درباره برگزاری جلسات شورای فرهنگ عمومی استان اصفهان، در دولت چهاردهم پرداخت و از احصای اولویت‌های فرهنگی استان اصفهان در این شورا خبر داد.

به گزارش ایمنا، موضوع فرهنگ شهروندی در کنار موضوعات دینداری جوانان و سرمایه اجتماعی، سه اولویت موضوعی شورای فرهنگ عمومی کشور در دولت چهاردهم اعلام شده است که به‌دلیل استقرار مجموعه فرهنگ شهروندی از ۲۰ سال قبل و همچنین تجربیات بالای این مجموعه در کلان‌شهر اصفهان، جلسه شورای فرهنگ عمومی کشور همراه با دعوت از مقامات مرتبط با حوزه فرهنگ شهروندی از اصفهان همراه بود.

کد خبر 935129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.