شهرداری حامی گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه است

شهردار اردبیل گفت: شهرداری اردبیل با تأکید بر گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، همواره از نخبگان و حافظان قرآن حمایت خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، محمود صفری امروز _دوشنبه یکم دی_ در دیدار مشترک امام جمعه و فرماندار اردبیل با «امیرهادی بایرامی» نخبه قرآنی اظهار کرد: شهرداری اردبیل با تأکید بر گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه، همواره از نخبگان و حافظان قرآن حمایت خواهد کرد.

وی افزود: نخبگان شهری همواره مورد حمایت شهرداری اردبیل بوده و امیر هادی بایرامی فرزند عزیزمان است که بارها موفق به کسب رتبه‌های برتر قرآنی شده و افتخار برای ما آفریده است.

آیت‌الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان اردبیل نیز در راستای درخشش افتخارآمیز امیرهادی بایرامی، حافظ روشن‌دل قرآن کریم در مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن کریم در کشور اندونزی از وی قدردانی کرد.

وی بیان کرد: درخشش و موفقیت قرآنی این فرزند دلبندمان در مسابقات قرآنی کشور اندوزی، پیام‌آور نشاط، ایمان و عزت برای جامعه است.

امام جمعه اردبیل گفت: این موفقیت شأن می‌دهد که با همت و ایمان می‌توان محدودیت‌ها را به فرصت تبدیل کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان، این موفقیت ارزشمند، تلاش، تواضع و معنویت را نمونه‌ای درخشان از ظرفیت‌های معنوی و انسانی جوانان ایران اسلامی دانست.

در پایان این دیدار، با اهدای لوح سپاس و هدایا از امیرهادی بایرامی و خانواده وی تجلیل شد.

گفتنی‌است، امیرهادی بایرامی با استقبال دادستان مرکز استان و شهردار اردبیل و جمعی از مسئولان وارد فرودگاه اردبیل شد.

کد خبر 934658

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.