سپاهان ۱- خیبر ۳/ یلدای تلخ طلایی پوشان

تیم فوتبال سپاهان با شکست مقابل خیبر خرم آباد از صعود به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی باز ماند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در چارچوب رقابت‌های مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، امروز _یکشنبه، سی‌ام آذر_ تیم‌های سپاهان و خیبر خرم آباد از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه نقش جهان به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار در نهایت با پیروزی سه بر یک خیبر به پایان رسید.

مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران

دیدار تیم‌های سپاهان و خیبر خرم آباد

ورزشگاه: نقش جهان

تماشاگر: حدود ۵ هزار نفر

گل‌ها: محمد عسکری (دقیقه ۱۴) برای سپاهان؛ محسن سفید چغایی (دقیقه ۴)، علی خانزادی (دقیقه ۴۸) و امیرحسین فارسی (دقیقه ۷۴) برای خیبر

اخطار: مهدی گودرزی (دقیقه ۶۴)، احسان حسینی (دقیقه ۹۰) از خیبر

سپاهان: سیدحسین حسینی، هادی محمدی، محمد دانشگر، وحدت هنانوف (۵۸- ایوان سانچز)، احسان حاج‌صفی، امید نورافکن (۷۶- کاوه رضایی)، آرش رضاوند، ریکاردو آلوز (۴۶- عارف حاجی عیدی)، محمدمهدی لطفی (۸۵- میلاد زکی پور)، آریا یوسفی و محمد عسکری (۸۵- مجید علیاری)

سرمربی: محرم نویدکیا

خیبر: حسین پورحمیدی، محسن سفید چغایی (۸۱- محمد آقاجان پور)، احسان حسینی، عرفان معصومی، مهدی گودرزی، فردین یوسفی، مسعود محبی (۴۲- آرین معالی)، علیرضا آراسته، علی خانزادی (۸۱- محمدطاها طباطبایی)، اسماعیل بابایی (۶۷- امیرحسین فارسی) و عارف قزل

سرمربی: مهدی رحمتی

داور: امیر عرب براقی، بهمن عبداللهی، مرتضی یوسف شهریاری و حسین امیدی

داور VAR: موعود بنیادی فرد کمک داور VAR: شبیر بهروزی

شرح بازی:

مصاف حساس سپاهان و خیبر در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی در حالی آغاز شد که در ابتدای بازی این خیبر بود که میزبان را با ارائه یک بازی هجومی غافلگیر کرد و البته مزد برتری در دقایق اولیه بازی را با گل دقیقه چهار محسن سفید چغایی که روی یک ارسال از سمت چپ و غفلت خط دفاعی سپاهان به دست آمد گرفت. سپاهان که خیلی زود غافلگیر شده بود اما در بهترین زمان توانست گل خورده را جبران کند و تنها ۱۰ دقیقه بعد این محمد عسکری بود که به رسم بازی های سپاهان در دو ماه گذشته برای سپاهان گلزنی کرد تا میزبان خیلی زود به بازی بازگردد. در ادامه نیمه نخست بازی بیشتر در اختیار سپاهان بود و تیم تدافعی خیبر بود که چشم به ضد حملات هم دوخته بود. در پایان ۴۵ دقیقه نخست با وجود چندین موقعیت خوب از سوی دو تیم دیگر گلی به ثمر نرسید تا نیمه نخست بدون برنده به پایان برسد.

نیمه دوم را خیبر مانند نیمه نخست هجومی آغاز کرد و این بار هم با استفاده از ضعف خط دفاعی سپاهان موفق شد خیلی زود به گل برسد، در حالی که طلایی پوشان پس از دریافت گل روی دروازه خیبر فشار می آوردند روی یک صحنه مشکوک با دخالت VAR، داور خطای پنالتی گرفت تا سپاهان فرصت به تساوی کشاندن بازی را داشته باشد اما برای دومین بازی متوالی، طلایی پوشان از ضربه پنالتی استفاده نکردند و این بار امید نورافکن، یک چپ پای دیگر پنالتی خود را از دست داد. با از دست رفتن این فرصت طلایی، خیبر جان دوباره ای گرفت و چند دقیقه بعد روی یک ضد حمله تیر خلاص را به سپاهان زد و گل سوم را امیرحسین فارسی به ثمر رساند. سپاهان که فرصت نسبتاً مناسبی حتی برای جبران دو گل داشت نتوانست در خانه به بازی بازگردد تا دومین جام پس از لیگ نخبگان هم برای سپاهان از دست برود.

شرح گل‌ها:

۱-۰ (دقیقه ۴- خیبر) - ارسال خانزادی با پای راست از سمت چپ در تیر دور با ضربه سفید چغایی در حالتی نامتعادل همراه شد که توپ پس از برخورد با پای تیر عمودی دروازه به گل نخست بازی تبدیل شد.

۱-۱ (دقیقه ۱۴- سپاهان) - نفوذ طلایی پوشان از سمت چپ با ارسال زمینی رو به بیرون رضاوند همراه شد تا عسکری با یک ضربه چکشی خیلی زود کار را به تساوی بکشاند.

۲-۱ (دقیقه ۴۸- خیبر) - روی یک ارسال از سمت راست، دفع ناقص حسینی در مرکز محوطه جریمه با ضربه سر خانزادی به گل دوم خیبر تبدیل شد.

۳-۱ (دقیقه ۷۳- خیبر) - در یک ضد حمله، پاس در عمق گودرزی موجب تک به تک شدن فارسی شد تا او با یک ضربه محکم برای سومین بار دروازه سپاهان را باز کند.

دقایق حساس:

دقیقه ۲۲- روی یک کرنر ارسالی ضربه سر احسان حسینی می رفت تا به گل دوم خیبر تبدیل شود اما دانشگر توپ را از روی خط دور کرد.

دقیقه ۲۵- شوت محکم نورافکن از پشت محوطه جریمه را پورحمیدی با مشت دور کرد.

دقیقه ۳۸- توپ در محوطه جریمه به عسکری رسید که او با یک ضربه پای چپ دروازه خیبر را نشانه گرفت اما پورحمیدی توپ را جمع کرد.

دقیقه ۴+۴۵- حرکت انفجاری پا به توپ حاج صفی به درون محوطه جریمه خیبر با ضربه محکم او همراه شد اما پورحمیدی با جاگیری مناسب توپ را دفع کرد.

دقیقه ۴+۴۵- روی یک ضد حمله خطرناک ارسال زمینی سفید چغایی از سمت راست در موقعیتی ایده آل به خانزادی رسید که ضربه پای راست او را حسینی به خوبی مهار کرد.

دقیقه ۶۵- با خطایی که روی نورافکن رخ داد، داور با دخالت VAR اعلام خطای پنالتی کرد اما ضربه پنالتی نورافکن را پورحمیدی دور کرد.

دقیقه ۸۰- ارسال از سمت راست و ضربه سر کاوه رضایی که با واکنش خوب پورحمیدی مهار شد.

اتفاق ویژه:

سپاهان پس از ۶ بازی بسته نگه داشتن دروازه، در این بازی گل خورد و البته اولین شکست تاریخ خود مقابل خیبر را تجربه کرد.

بهترین بازیکن:

علی خانزادی با یک گل و یک پاس گل در کنار احسان حسینی، مدافع خیبر و البته حسین پورحمیدی، دروازه بان این تیم بهترین بازیکنان این دیدار بودند.

کد خبر 934536

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.