به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و بهنقل از خبرگزاری پلیس استان، سید جعفر افضلی اظهار کرد: در پی شکایت تعدادی از شهروندان در خصوص کلاهبرداری با استفاده از رسید جعلی از آنها، بلافاصله پیگیری موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پاسگاه هراز پی بیشه کلاً شهرستان محمودآباد قرار گرفت.
وی افزود: متهم با شناسایی افراد در یکی از سایتهای واسط اقدام به خرید طلاجات و گوشی موبایل آنها میکرد و در پایان نیز رسید جعلی در خصوص پرداخت وجه اموال به مالباختگان ارائه میکرد.
فرمانده انتظامی شهرستان محمودآباد گفت: مأموران با انجام اقدامات فنی و پلیسی و هماهنگی با مرجع قضائی، یک متهم به جعل و کلاهبرداری را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه و منسجم وی را در مخفیگاهش دستگیر کردند.
افضلی بیان کرد: متهم در بازجوییهای به عمل آمده به ۹ فقره جعل و کلاهبرداری به ارزش ۵۰ میلیارد ریال با شگرد خرید اموال در یکی از سایتهای واسط و ارائه رسید جعلی به جای پرداخت وجه، اعتراف کرد که پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.




نظر شما