بارش باران و برف در گلستان/ کاهش ناپایداری جوی از بعدازظهر امروز

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: استان از شب گذشته تحت تأثیر سامانه ناپایدار قرار گرفته و در ساعات آینده نیز بارش باران به‌ویژه در مرزهای شرقی ادامه خواهد داشت.

امان‌محمد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گلستان اظهار کرد: طی ساعات گذشته در ارتفاعات استان بارش‌ها به‌صورت برف گزارش شده و در ارتفاعات گُلی‌داغ شاهد بارش برف بوده‌ایم، همچنین در ارتفاعات غربی استان نیز بارش به شکل مخلوط برف و باران ثبت شده است.

وی افزود: فعالیت این سامانه ناپایدار تا بعدازظهر امروز ادامه دارد و بیشتر مناطق استان تا آن زمان شاهد بارش باران خواهند بود، ضمن اینکه امروز روزی نسبتاً سرد برای گلستان پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی گلستان گفت: هم‌اکنون دمای هوای شهرستان گرگان حدود هفت درجه سانتی‌گراد است که تا بعدازظهر به حدود ۱۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید، اما از بعدازظهر امروز به‌تدریج از شدت فعالیت سامانه ناپایدار کاسته می‌شود.

وی با بیان اینکه از فردا شرایط جوی استان پایدار خواهد شد و این پایداری تا روز چهارشنبه ادامه دارد، افزود: همچنین روند افزایش دما برای استان پیش‌بینی می‌شود، به‌طوری‌که بیشینه دما فردا به حدود ۱۲ تا ۱۳ درجه سانتی‌گراد و در روز سه‌شنبه به ۱۶ تا ۱۷ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.

کمالی در پایان افزود: تا فردا دریا به دلیل مواج و متلاطم بودن برای فعالیت‌های دریایی مناسب نیست و لازم است فعالان این حوزه نکات ایمنی را رعایت کنند.

کد خبر 934481

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.