بعضی پارک‌های تازه‌احداث‌شده شهر امکانات رفاهی ندارند

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج گفت: کمبود امکانات رفاهی در بعضی پارک‌های تازه‌احداث‌شده با وجود افتتاح و بهره‌برداری به یکی از مطالبات شهروندان تبدیل شده و ضرورت رسیدگی فوری مدیریت شهری را دوچندان کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، مریم قهرمانی‌صارم صبح امروز _یکشنبه سی‌ام آذر_ در نطق پیش از دستور دویست‌وسی‌امین جلسه رسمی شورا با اشاره به وضعیت پارک‌های تازه‌احداث‌شده در سطح شهر، اظهار کرد: بعضی از این فضاهای سبز با وجود بهره‌برداری همچنان از حداقل امکانات رفاهی برخوردار نیستند که این موضوع نارضایتی شهروندان را به دنبال داشته است.

وی با اشاره به پارک شادمان در منطقه سهرابیه افزود: نبود امکانات اولیه از جمله سرویس بهداشتی و آبخوری در این پارک، ضرورت توجه جدی‌تر سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری کرج به تجهیز و تکمیل پارک‌های جدید را دوچندان می‌کند.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج تأکید کرد: ارتقای کیفیت فضاهای عمومی و تأمین زیرساخت‌های مناسب در پارک‌ها، نقش مهمی در افزایش نشاط اجتماعی و رضایت‌مندی شهروندان دارد و باید در اولویت برنامه‌های اجرایی مدیریت شهری قرار گیرد.

قهرمانی‌صارم به وضعیت حمل‌ونقل عمومی در منطقه سهرابیه پرداخت و اضافه کرد: این منطقه در حال حاضر از نبود ایستگاه اتوبوس شهری رنج می‌برد و سازمان حمل‌ونقل بار و مسافر شهرداری کرج موظف است نسبت به رفع این کمبود اقدام کند.

وی با تأکید بر اهمیت دسترسی عادلانه شهروندان به خدمات حمل‌ونقل عمومی تصریح کرد: ایجاد و جانمایی ایستگاه اتوبوس در سهرابیه یکی از مطالبات اصلی ساکنان این منطقه است و انتظار می‌رود اقدامات عملی در این زمینه در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود.

کد خبر 934359

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.