میزان بارندگی هندیجان با ۴۰.۱ میلی‌متر، پربارش‌ترین نقطه خوزستان در ۲۴ ساعت گذشته

بر اساس اعلام اداره‌کل هواشناسی استان خوزستان، هندیجان با ثبت ۴۰.۱ میلی‌متر بارندگی، بیشترین میزان بارش ۲۴ ساعت گذشته را در میان ایستگاه‌های هواشناسی استان به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، طبق گزارش اداره‌کل هواشناسی استان خوزستان، میزان بارش ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی استان طی ۲۴ ساعت گذشته، از ساعت ۹:۳۰ روز ۲۷ آذر ۱۴۰۴ تا ۹:۳۰ روز ۲۸ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد.

بر این اساس، هندیجان با ۴۰.۱ میلی‌متر بیشترین بارش را تجربه کرد و پس از آن ماهشهر با ۳۱.۵ میلی‌متر، رامشیر با ۲۳.۲ میلی‌متر، آغاجاری با ۲۳.۰ میلی‌متر و امیدیه با ۲۲.۵ میلی‌متر در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

همچنین میزان بارش در بهبهان ۱۵.۹ میلی‌متر، شادگان ۱۳.۳ میلی‌متر، آبادان ۹.۶ میلی‌متر، رامهرمز ۸.۸ میلی‌متر، ایستگاه کشاورزی اهواز ۵.۸ میلی‌متر و اهواز ۵.۴ میلی‌متر گزارش شده است.

در این مدت، دزپارت ۴.۰ میلی‌متر، بستان ۲.۰ میلی‌متر، مسجدسلیمان ۱.۰ میلی‌متر و شوشتر ۰.۱ میلی‌متر بارندگی ثبت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش، اطلاعات بارش از ۲۱ ایستگاه هواشناسی استان خوزستان جمع‌آوری شده و هندیجان به‌عنوان پربارش‌ترین نقطه استان در شبانه‌روز گذشته معرفی شده است.

کد خبر 933802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.