حقوق نیروهای شرکتی باید به‌صورت مستقیم پرداخت شود

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بارها تأکید کرده‌ایم که پرداخت حقوق نیروهای شرکتی باید به‌صورت مستقیم انجام شود، در همین راستا، موضوع پرداخت مستقیم حقوق بیش از یک میلیون نیروی شرکتی در کشور در حال نهایی شدن است و مراحل اجرایی آن در دولت دنبال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز _پنجشنبه بیست‌وهفتم آذر_ در اجلاسیه شهدای خانمیرزا اظهار کرد: آنچه امروز ملت ایران را در بزنگاه‌های حساس یکپارچه و استوار نگه داشته، فرهنگ ایثار و شهادت است که با خون شهدا در این سرزمین ریشه دوانده است.

وی با بیان اینکه ملت ایران با وجود همه مشکلات معیشتی و اقتصادی، هرگز در دفاع از ایران اسلامی عقب‌نشینی نکرده است، افزود: امروز ۹۰ میلیون ایرانی با سلایق، دیدگاه‌ها و نقدهای متفاوت، وقتی پای عزت و تمامیت ارضی کشور به میان می‌آید، یک‌صدا و متحد می‌ایستند و این روحیه، حاصل سال‌ها مجاهدت، ایثار و فداکاری شهداست.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش برجسته شهید حاج‌قاسم سلیمانی گفت: هرجا مسئولان کوتاهی کردند، مردانی چون حاج‌قاسم با غیرت انقلابی وارد میدان شدند و از نظام، انقلاب و مردم دفاع کردند؛ این فرهنگ همان مکتب شهداست که امروز نیز راهگشای کشور است.

حاجی‌بابایی ادامه داد: اگر امروز دشمنان باوجود همه تهدیدها و فشارها نتوانسته‌اند ملت ایران را از پای درآورند، به‌واسطه روحیه شهادت‌طلبی و ایمان عمیق مردمی است که در لحظات حساس، پای ایران و انقلاب ایستاده‌اند.

وی تصریح کرد: همه ما وظیفه داریم ادامه‌دهنده راه شهدا باشیم و با خدمت صادقانه به مردم، پاسدار خون پاک آنان و حافظ عزت ایران اسلامی بمانیم.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس شورای اسلامی با وجود همه مخالفت‌ها، برای حمایت از بازنشستگان ایستادگی کردیم و یک درصد به مالیات بر ارزش افزوده اضافه شد تا به‌صورت اختصاصی در جهت بهبود وضعیت بازنشستگان هزینه شود.

وی با اشاره به فشار تورم بر زندگی گروه‌های حقوق‌بگیر افزود: هرچند تورم کمرشکن بخشی از این افزایش‌ها را خنثی کرده، اما مجلس و دولت وظیفه دارند با تصمیمات شجاعانه، از بازنشستگان که سرمایه‌های انسانی کشور هستند، حمایت کنند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت نیروهای شرکتی گفت: بارها تأکید کرده‌ایم که پرداخت حقوق نیروهای شرکتی باید به‌صورت مستقیم انجام شود، در همین راستا، موضوع پرداخت مستقیم حقوق بیش از یک میلیون نیروی شرکتی در کشور در حال نهایی شدن است و مراحل اجرایی آن در دولت دنبال می‌شود.

حاجی‌بابایی ادامه داد: اگر پرداخت‌ها به‌صورت مستقیم انجام شود، بسیاری از مشکلات نیروهای شرکتی برطرف خواهد شد و مسیر ساماندهی این نیروها هموار می‌شود.

وی ادامه داد: ما خود را خادم مردم می‌دانیم و با تمام توان برای بهبود معیشت بازنشستگان، کارگران، فرهنگیان و نیروهای شرکتی ایستاده‌ایم و این مسیر را با جدیت ادامه خواهیم داد.

کد خبر 933657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.