دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه روایت شود تا افتخارات کشور تحریف نشود

امام جمعه کاشان گفت: دستاوردهای جنگ ۱۲ روزه باید روایت شود تا رسانه‌های دشمن افتخارات کشور را تحریف نکنند.

به گزارش خبرنگار ایمنا از اصفهان، حجت‌الاسلام سید سعید حسینی امروز _پنجشنبه بیست‌وهفتم آذر_ در آئین افتتاح نمایشگاه مفهومی «فریاد پارچه‌ها» در دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار کرد: دست‌آوردهای جنگ ۱۲ روزه باید روایت شود تا افتخارات کشور تحریف نشود.

وی به اهمیت روایت درست تاریخ و دستاوردهای کشور پرداخت و افزود: دشمنان همواره تلاش می‌کنند تا واقعیت‌ها را تحریف کنند.

امام جمعه کاشان با اشاره به جنگ ۱۲ روزه، گفت: اگر دستاوردهای این جنگ به درستی روایت نشوند، دشمنان می‌توانند این اتفاقات را به شکلی تحریف‌شده به افکار عمومی ارائه دهند همانطور که در عاشورا، اگر تبلیغ صحیحی صورت نمی‌گرفت، دشمنان می‌توانستند آن را به نفع خود تغییر دهند.

حسینی با اشاره به نقش مهم رسانه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی کشور، عنوان کرد: همه مسئولیتم که این دستاوردها را برجسته کنیم، از رسانه ملی و بسیج گرفته تا دانشگاه‌ها، روحانیت و آموزش و پرورش باید در این مسیر همکاری کنند.

وی از نمایشگاه طراحی لباس دانشگاه آزاد اسلامی تمجید کرد و گفت: نمایشگاه فریاد پارچه‌ها نمونه‌ای از زحمات خواهران گرامی در رشته طراحی لباس است این نمایشگاه در حقیقت در برگیرنده مظلومیت‌ها، افتخارات و شرارت‌های دشمن بود در کنار این‌ها، هم‌زمان نمادهایی از سیلی‌هایی که از سپاه و نظام جمهوری اسلامی خوردند، به نمایش گذاشته شد.

امام جمعه کاشان به طرح‌های دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه مانتوهای عفیفانه اشاره و عنوان کرد: در شرایطی که مانتوهای اجتماعی به یک موضوع بین‌المللی تبدیل شده است، دانشگاه آزاد اسلامی باید نقشی برجسته در ترویج فرهنگ عفیفانه و معرفی زن ایرانی مسلمان به جهان ایفا کند.

حسینی عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند اگر بتوانیم حقوق، کرامت و شأن زن ایرانی مسلمان را به دنیا معرفی کنیم، بسیاری از زنان جهان به اسلام گرایش پیدا خواهند کرد؛ شما دانشجویان و اساتید این دانشگاه در واقع در حال ایجاد بستری برای این امر مهم هستید.

کد خبر 933521

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.