به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، محمد فتاحی از استحصال ۵۷ هزار و ۶۰ تن گوشت سفید و قرمز در کشتارگاههای این استان طی سال جاری خبر داد و اظهار کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۴ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به بازرسی بهداشتی از ۱۳۳ هزار و ۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاههای دام استان افزود: در جریان این بازرسیها، ۷۱۲ لاشه به دلیل لاغری مفرط و ابتلاء به برخی بیماریها ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی تصریح کرد: در مجموع نیز ۶۵۸۰ تن گوشت قرمز با رشد ۲۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته استحصال و به بازار عرضه شد.
فتاحی عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه طیور در کشتارگاههای استان مرکزی کشتار شده که حاصل آن استحصال ۵۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید بوده است، رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۳ درصد افزایش نشان میدهد.
وی ادامه داد: در همین مدت، ۳۰۰ هزار و ۵۰۰ قطعه لاشه طیور در کشتارگاههای استان ضبط و به ۷۵ تن پودر گوشت برای مصرف در واحدهای دامداری و آبزیپروری استان تبدیل شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با اشاره به اقدامات نظارتی انجامشده در سطح استان گفت: ۱۰۲۷ مورد نمونهبرداری از مراکز تحت نظارت ادارهکل دامپزشکی استان با هدف پایش سلامت غذای مصرفی مردم انجام شده که در پی آن، ۱۵۰ پرونده به دلیل عرضه فرآوردههای غیر بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شده است.
فتاحی تصریح کرد: در سال جاری، ۷۷ هزار مورد بازدید بهداشتی از مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام شده که طی این بازدیدها، ۶۴ تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شده است.
وی از شهروندان خواست هنگام خرید فرآوردههای خام دامی، به برچسب مشخصات شامل تاریخ تولید، تاریخ انقضا و مهر دامپزشکی توجه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه، موضوع را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۲ به ادارهکل دامپزشکی استان مرکزی گزارش دهند تا در اسرع وقت توسط کارشناسان دامپزشکی پیگیری شود.




نظر شما