تقویت سپر دفاعی شبکه پدافند هوایی دنبال می‌شود

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: تقویت سپر دفاعی شبکه یکپارچه پدافند هوایی، برای رویارویی موفق با تهدیدات در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی در بازدید از قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) اظهار کرد: امروز فرصتی ایجاد شد تا بتوانیم در جمع هم‌رزمان خود در پدافند هوایی حاضر شویم و از چگونگی پیشبرد اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته از سوی آنان برای ارتقای توان پدافند هوایی کشور بازدیدی داشته باشیم.

وی لزوم ارتقای بیش‌ازپیش توان پدافند هوایی کشور را مورد تاکید قرارداد و تصریح کرد: ارتقای روزبه‌روز، مستمر و دائمی توان پدافند هوایی ایران اسلامی، از اولویت‌های کشور است. هم‌رزمان ما در پدافند هوایی با ایثار، فداکاری و از خودگذشتگی و بهره‌گیری از دانش، تخصص و همت بلند خویش، در چند ماه اخیر، اقدامات بسیار بزرگ و قابل توجهی را در عرصه ارتقای توان پدافند هوایی کشور ترتیب داده‌اند که شایسته قدردانی است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: با اتکا به اقدامات صورت گرفته در پدافند هوایی کل کشور، باید گفت که استمرار ارتقای توان پدافند هوایی به خوبی در حال انجام است و این ماحصل اقدامات شبانه‌روزی و بدون وقفه هم‌رزمان ما در مجموعه پدافند هوایی کشور است.

موسوی ضمن تقدیر از مسئولان، کارکنان و رزمندگان این قرارگاه گفت: همه پیشرفت‌ها حاصل کار هم‌افزا، هماهنگ، شبانه‌روزی و فداکارانه مجموعه دانشمندان، محققان، فرماندهان، شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع دفاع، مراکز جهاد خودکفایی ارتش و سپاه است.

سرلشکر موسوی ادامه داد: ما از همه آنان تشکر و قدردانی می‌کنیم و امیدواریم قرارگاه پدافند هوایی در مسیر پیش روی خود، موفق باشد و ضمن دستیابی به اهداف تعیین شده، در مأموریت‌های واگذاری، موفق عمل کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: نیروی پدافند هوایی ارتش و سپاه، بازوان قدرتمند مطمئن و با ارزشی هستند که می‌توانند یاری‌بخش قرارگاه پدافند در پیشبرد راهبردها و هدف‌گذاری‌های نوین قرار گیرند و در ارتقای ظرفیت‌های کمی و کیفی، بهره‌گیری از سامانه‌های نوین و روز آمد و نیروی انسانی متعهد، شجاع، کارآمد و تقویت سپر دفاعی شبکه یکپارچه پدافند هوایی، برای رویارویی موفق با تهدیدات، در هم‌افزایی با سایر نیروها و سازمان‌های فعال و مسئول نقش اساسی ایفا کنند.

کد خبر 932652

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.