مدیریت مصرف، حلقه گمشده اقتصاد کشور

امام جمعه موقت اصفهان گفت: اگر تولید و مشارکت مردمی در مسیر صحیح حرکت کند اما مدیریت مصرف نداشته باشیم، تمام زحمات تولیدکنندگان را هدر داده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حجت‌الاسلام احمد محمودی امروز _جمعه بیست‌ویکم آذر_ در خطبه‌های نمازجمعه این هفته اصفهان با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به ضرورت جلوگیری از اسراف اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم تاکید می‌کند که مسیر و روش مسرفین را در پیش نگیرید، اسراف یکی از مصادیق فساد است و اسراف‌کاران مفسدینی هستند که جامعه را به سوی فساد می‌کشانند.

وی با بیان اینکه فساد و اسراف می‌تواند در اعتقاد، اخلاق، سیاست، اقتصاد و… باشد، افزود: اسراف در اقتصاد، فساد است و تعادل جامعه را بهم می‌زند. مدیریت مصرف و استفاده بهینه از نعمات الهی موضوع بسیار ارزشمندی است تا جایی که مقام معظم رهبری هم در سال‌های متمادی و طولانی، شعار سال را مسائل اقتصادی قرار دادند.

امام جمعه موقت اصفهان گفت: اگر تولید و مشارکت مردمی در مسیر صحیح خود حرکت کند، اما مدیریت مصرف نداشته باشیم، زحمات تولیدکنندگان را هدر داده‌ایم.

محمودی با بیان اینکه جهش تولید و رشد اقتصادی با مدیریت صحیح مصرف رابطه مستقیم دارد، تصریح کرد: نعمت‌های خداوند بی‌شمار است و همه برای استفاده انسان آفریده شده، اما لازم است این نعمت‌ها صحیح استفاده شود. کفران نعمت، ناسپاسی خداوند است.

وی با اشاره به اینکه شاید اسراف کیفی کمتر مورد توجه قرار گیرد، افزود: برخی اسراف‌ها در جامعه ما به عنوان یک فرهنگ نهادینه شده است، سبک زندگی ما باید براساس اسلام و زندگی ائمه باشد تا مسیر کمال را در پیش بگیریم.

امام جمعه موقت اصفهان با تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر گفت: امیدواریم که بتوانیم مسیر و راه و روش این بانوی بزرگوار را به ویژه عفت فاطمی، در جامعه تبیین، تشریح و محکم کنیم.

محمودی با اشاره به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب درخصوص جایگاه زنان و مادران در جامعه تصریح کرد: عظمت و ارزش افراد به روح آن‌ها است، نه جسم و جنسیت آن‌ها.

امام جمعه موقت اصفهان اظهار کرد: رهبر فرزانه انقلاب وقت و انرژی خود را صرف تبیین مسائل سیاسی و اجتماعی برای ما می‌کنند، یکی از مواردی که به تازگی مطرح فرمودند لزوم تغییر آرایش تبلیغاتی و رسانه‌ای در برابر تلاش دشمن برای تسخیر دل‌ها و مغزها است.

وی ادامه داد: پدیده مداحی باید مرکز ادبیات و تبیین معارف دینی و انقلابی شود، دشمنان انقلاب اسلامی دریافتند که با حمله نظامی راه به جایی نمی‌برند و از طریق دیگری وارد شدند، اما مردم ایران با مقاومت ملی تلاش‌های مستمر دشمن را برای تغییر هویت دینی، تاریخی و فرهنگی ناکام گذاشتند و خود دشمنان هم متوجه ناکامی خود شدند.

محمودی با بیان اینکه در حال حاضر دشمن در تلاش برای تسخیر مرزها، فکرها و اندیشه‌های ملت ما است، اضافه کرد: ما هم باید در این زمینه مجهز شویم و دشمن را در این جهت ناکام بگذاریم. دشمنان و مستکبران امروز متوجه شدند که تنها تسخیر جغرافیا آن‌ها را به نتیجه مدنظر نمی‌رساند، آنچه مهم است تغییر سبک زندگی مردم جهان به آنچه که آن‌ها در نظر دارند، است و به این ترتیب در مناطق مختلف با تغییر سبک زندگی بر کشورها مسلط می‌شوند و به نوعی حکومت می‌کنند.

وی با اشاره به ۲۵ آذر، روز پژوهش خاطرنشان کرد: پژوهشگران و دانشمندان کشور در همه حوزه‌ها در حال تلاش هستند و از این تریبون از محققان ایران تشکر می‌کنم؛ در برخی عرصه‌های علمی در رتبه‌های برتر و زیر ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم، این‌ها همه ثمره تلاش پژوهشگران است، جا دارد از دانشمندان شهید هسته‌ای مانند شهید شهریاری، فخری‌زاده، عباسی، علیمحمدی، احمدی روشن و… نیز یاد کنیم، دشمنان با شهادت دانشمندان ما، نمی‌توانند دانش را از ملت ایران بگیرند.

محمودی با اشاره به تشییع شهدای گمنام گفت: تشییع‌های اخیر به مراتب از گذشته شلوغ‌تر و با استقبال بیشتری از مردم همراه شد؛ حضور جوانان ما در دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی اصفهان بسیار چشمگیرتر بود، این مسئله نشان از آن است که هرچه پیش می‌رود ارزش‌های دینی و ملی و انقلابی ما محکم‌تر می‌شود.

امام جمعه موقت اصفهان ادامه داد: دشمنان هم این حضور را رصد می‌کنند و علیه آن تلاش می‌کند، ما باید با حضور همیشگی و پرقدرت نقشه‌های دشمنان را نقش برآب کنیم.

وی با اشاره به روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: در جشنواره علامه حلی در حوزه علمیه اصفهان مشاهده کردیم که در عرصه‌های پژوهشی، تولید کتاب، نرم‌افزار و… پیشرفت‌های خوبی محقق شده است.

محمودی با اشاره به وفات آیت‌الله عبداللهی اظهار کرد: این روحانی بزرگوار با وجود کثرت سن و کسالت همواره در نمازجمعه شرکت می‌کرد و خدمت‌گزار مردم بود.

کد خبر 931733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.