نگاه جنسیتی در سیاستگذاری‌ها باید دخیل شود/ رونمایی از «سند کاربردی آب برای خانواده»

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه برای رفع مسائل کشور باید نگرش جنسیتی داشته باشیم، گفت: باید بدانیم رفتار زنان چگونه در شکل‌گیری یا حل مسائل نقش دارد و اگر این نگاه را وارد سیاست‌گذاری‌ها کنیم، حل مسائل کارآمدتر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروز آذر امروز _دوشنبه هفدهم آذر_ در آئین گرامیداشت هفته زن و مقام مادر با حضور جمعی از بانوان و فعالان صنعت آب و برق، در وزارت نیرو با اشاره به ضرورت «نگاه جنسیتی در سیاست‌گذاری» اظهار کرد: در بسیاری از مسائل کشور از جمله حمل‌ونقل، مدیریت آب، برق و انرژی، الگوهای رفتاری زنان با مردان متفاوت است. بدون شناخت این الگوها، سیاست‌های کلان به نتیجه مطلوب نخواهد رسید.

وی با بیان یک مثال در حوزه حمل‌ونقل، افزود: برنامه‌ریزی شهری زمانی اثربخش است که شرایط واقعی زنان، مسیرهای غیرخطی روزانه، مسئولیت‌های مادری و حمل وسایل کودک، در طراحی شبکه‌های اتوبوس و مترو لحاظ شود و بتوان شهری دوستدار کودک و مادر طراحی کرد.

معاون رئیس جمهور خواستار تقویت حضور زنان در جلسات تصمیم‌گیری و طرح شجاعانه مسائل تخصصی و دغدغه‌های مرتبط با زنان و مادران شد و گفت: از حمایت‌های وزیر نیرو در توجه به مسائل خانواده و توسعه فرصت‌های مدیریتی برای بانوان قدردانی می‌کنم.

وی در خصوص حضور ۱۰۹ زن در هیئت‌مدیره شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو خاطرنشان کرد: این ظرفیت ارزشمند نباید متوقف شود و باید زمینه حضور شایستگان بیشتری فراهم شود.

کد خبر 930802

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.