کدام مدارس فردا سه شنبه ۱۸ آذر تعطیل است؟ + لیست استان ها و جزییات

مدارس بعضی استان های کشور فردا (سه شنبه) تعطیل اعلام شده است؛ لیست استان هایی که مدارس آنها فردا ۱۸ آذر تعطیل است در ادامه آمده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مدارس بعضی استان‌های کشور فردا _سه شنبه هجدهم آذر_ با هدف کنترل شیوع آنفلوآنزا تعطیل اعلام شده است.

مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

به منظور قطع زنجیره انتقال آنفلوآنزا و بر اساس مصوبه کارگروه «سلامت»، کلیه فعالیت‌های آموزشی در همه دوره‌های تحصیلی آموزش و پرورش، مراکز آموزشگاه‌های خصوصی، علمی آزاد و زبان، مراکز آموزش عالی و دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری از روز سه‌شنبه مورخ ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تا پایان هفته به‌صورت غیر حضوری برگزار می‌شود.

بر اساس این مصوبه، مهدهای کودک، پیش دبستانی و مدارس استثنایی طی روزهای فوق در مناطق یاد شده تعطیل است؛ مادران شاغلی که دارای فرزند دانش‌آموز مقطع ابتدایی و زیر ۶ سال هستند و نیز مادران باردار نیز می‌توانند با موافقت مدیران خود به صورت دورکاری یا مرخصی فعالیت نمایند.

مدارس آذربایجان غربی فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

با تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی، مراکز آموزشی و تمامی مقاطع تحصیلی مدارس استان شامل پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه اول و دوم در ۲ نوبت صبح و بعدازظهر روز سه‌شنبه ۱۸ آذر با هدف پیشگیری از شیوع ویروس آنفلوانزا و قطع زنجیره انتقال آن تعطیل بوده و آموزش به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

مدارس مازندران فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

علیرغم اعلام قبلی برای برگزاری کلاس‌های درس مدارس به صورت حضوری در روزهای آتی، با توجه به گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران، موارد ابتلاء به بیماری‌های حاد تنفسی در اثر شیوع ویروس آنفولانزا نسبت به روز گذشته با افزایش ۳۳ درصدی همراه بوده است.

لذا به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس، فردا سه‌شنبه کلیه مدارس در تمامی مقاطع تحصیلی استان مازندران به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

مدارس اردبیل فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

براساس مصوبه نشست پیشگیری از شیوع بیماری آنفلوانزا، همه مدارس استان اردبیل در روز سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل و آموزش به‌صورت غیرحضوری خواهد بود.

مدارس و دانشگاه‌های یزد فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

با توجه تصمیمات کارگروه آلودگی هوا و کمیته پیشگیری از بیماری‌های حاد تنفسی با موضوع آنفلوآنزا و به منظور پیشگیری از توسعه شیوع بیماری و کاهش تأثیرات آلاینده‌های جوی بر سلامت عمومی، تمامی مقاطع تحصیلی اعم از ابتدایی، متوسطه و دانشگاه‌ها سراسر استان یزد تا روز پنجشنبه ۲۰ آذر تعطیل و آموزش به صورت غیر حضوری دنبال می‌شود.

مدارس گلستان فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، با هدف از بین بردن زنجیره انتقال آنفلوآنزا، همه مدارس در همه مقاطع در ۱۴ شهرستان گلستان، روز سه شنبه ۱۸ آذر مجازی و غیرحضوری خواهد بود.

مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

بر اساس اعلام سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری فارس، فعالیت مدارس و دانشگاه‌های استان تا پایان هفته به‌صورت مجازی خواهد بود و فعالیت زنان شاغل دارای فرزند محصل در دستگاه‌های اجرایی استان به صورت دورکاری خواهد بود.

تعطیلی مدارس ابتدایی استان کرمانشاه فردا سه شنبه ۱۸ آذر

فعالیت مهدهای کودک، پیش‌دبستانی و مقطع ابتدایی مدارس استان کرمانشاه در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز سه شنبه ۱۸ آذر تعطیل و به‌صورت غیرحضوری است.

علیرضا حیدری مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با اشاره به گزارش کارشناسی کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده و موافقت استاندار کرمانشاه اظهار کرد: با هدف قطع زنجیره بیماری آنفولانزا ویژه در بین کودکان و خردسالان، مهدهای کودک، پیش‌دبستانی و مقطع ابتدایی مدارس استان در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل و فعالیت آنها به‌صورت غیرحضوری است.

وی با بیان اینکه فعالیت آموزشی سایر مقاطع تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها فردا به روال عادی برقرار خواهد بود، افزود: از تمام شهروندان استان درخواست می‌شود همچنان نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی توجه ویژه داشته باشند و استفاده از ماسک و شست‌وشوی مرتب دست‌ها را برای کنترل هرچه بهتر بیماری آنفولانزا رعایت نمایند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: مادران شاغل دارای فرزند در مقطع پیش دبستانی و مهد کودک، می‌توانند در این روز به صورت دورکاری فعالیت کنند، همچنین مادران شاغل دارای فرزند ابتدایی نیز می‌توانند با موافقت مدیر خود به صورت دورکاری فعالیت کنند.

مدارس ابتدایی برخی شهرهای هرمزگان فردا سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد

بنا به پیشنهاد دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان و اخذ نظر فرمانداران شهرستان‌ها و هماهنگی با اداره کل آموزش و پرورش و رؤسای دانشگاه‌ها با هدف قطع زنجیره انتقال ویروس آنفلوآنزا و با موافقت استاندار استان مقرر شد مهدکودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در پنج شهر بندرعباس، میناب، بندرلنگه، حاجی آباد و قشم تا چهارشنبه ۱۹ آذرماه تعطیل باشند.

فعالیت مدارس مقطع ابتدایی فقط در شهرهای بندرعباس، میناب، بندرلنگه، حاجی آباد و قشم تا چهارشنبه ۱۹ آذرماه به صورت غیر حضوری خواهد بود و سایر بخش‌ها و مناطق تابعه شهرستان‌های بندرعباس، میناب، بندرلنگه و حاجی آباد فعالیت مدارس مقاطع ابتدایی به صورت حضوری خواهد بود.

کد خبر 930775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.