هشدار پلیس راه مازندران مبنی بر لغزندگی جاده‌ها

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران گفت: هم‌اکنون در ارتفاعات محور کندوان بارش برف در جریان است و لغزندگی سطح جاده‌ها افزایش یافته است.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به آخرین وضعیت راه‌های مواصلاتی استان اظهار کرد: براساس گزارش‌های دریافتی از تیم‌های گشت و رصد میدانی، هم‌اکنون در ارتفاعات محور کندوان بارش برف در جریان است و لغزندگی سطح جاده‌ها در بسیاری از محورهای کوهستانی و برف‌گیر استان به‌صورت محسوس افزایش یافته است.

وی افزود: از رانندگان تقاضا می‌شود ضمن رعایت کامل مقررات راهنمایی و رانندگی، از هرگونه شتاب‌زدگی پرهیز کنند و حرکت با سرعت مطمئنه متناسب با شرایط مسیر، استفاده از تجهیزات زمستانی از جمله زنجیرچرخ و حفظ فاصله ایمن از سایر وسایل نقلیه را در دستور کار قرار دهند.

رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به پیش‌بینی سازمان هواشناسی مبنی بر تداوم بارش‌ها و ناپایدار جوی تا پایان هفته، گفت: از شهروندان درخواست می‌شود از انجام سفرهای غیرضروری در این مدت خودداری کنند.

عبادی تأکید کرد: رعایت دقیق نکات ایمنی و مقررات ترافیکی، تضمین‌کننده سلامت رانندگان و سایر کاربران شبکه راه‌های استان است و هرگونه بی‌احتیاطی می‌تواند منجر به حوادث جاده‌ای خطرناک شود.

کد خبر 930766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.