بازداشت ۲ نفر از عوامل برگزار کننده دو ماراتن کیش

دادستان عمومی و انقلاب کیش از بازداشت دو نفر از عوامل اصلی برگزار کننده تحت قرار قانونی در ارتباط با تخلفات برگزاری دو ماراتن کیش خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، علی سالمی‌زاده اظهار کرد: در پی وقوع تخلفات و رفتارهای مغایر مقررات قانونی در جریان برگزاری رویداد ورزشی «دو ماراتن کیش»، دو نفر از عوامل اصلی برگزاری این مسابقه تحت قرار قانونی بازداشت شدند.

وی افزود: یکی از افراد بازداشت‌شده، از مسئولان منطقه آزاد کیش بوده و دیگری از اشخاص شرکت خصوصی برگزارکننده مسابقه است. برای هر دو نفر، پس از تفهیم اتهام درباره جرایم صورت‌گرفته، قرار تأمین وثیقه صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب کیش عنوان کرد: علاوه بر قرار تأمین، به استناد ماده ۲۴۷ قانون آئین دادرسی کیفری قرارهای نظارت قضائی موقت هم برای متهمان صادر شده است به نحوی که برای مسئول دولتی، قرار نظارت قضائی مبنی بر منع اشتغال در ادارات دولتی و برای مسئول شرکت خصوصی برگزارکننده رویداد، قرار نظارت قضائی مبنی بر منع اشتغال در فعالیت‌های مدیریت ورزشی و برگزاری رویدادهای ورزشی اعمال شده است.

سالمی‌زاده تصریح کرد: ضمن حمایت از هرگونه اقدام سالم تفریحی، ورزشی و رونق بخش اقتصادی، پیگیری پرونده با هدف صیانت از قوانین و مقررات کشور، رعایت اصول شرعی و برخورد بازدارنده با هرگونه تخلف در برنامه‌های عمومی با جدیت ادامه دارد.

کد خبر 930139

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.