شتاب طرح‌های عمرانی ایذه از آب تا راه و فاضلاب

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی از پیشرفت گسترده پروژه‌های عمرانی در حوزه‌های آب، راه‌سازی و زیرساخت‌های شهری خبر داد و گفت: مجموعه طرح‌های در دست اجرا می‌تواند بخش مهمی از مشکلات تاریخی منطقه، از کمبود آب و ضعف راه‌ها را برطرف کند.

فرشاد ابراهیم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان با تشریح آخرین وضعیت طرح‌های عمرانی و زیربنایی حوزه انتخابیه اظهار کرد: امروز در بخش آب، راهسازی و زیرساخت‌های شهری بیش از ۳۰ همت پروژه فعال و در دست اجرا داریم، رقمی که به‌تنهایی بیش از چند برابر کل اعتبارات عمرانی سال گذشته خوزستان است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۱۸ همتی در حوزه آب شهرهای ایذه و دزپارت افزود: بخش مهمی از این اعتبارات صرف پروژه‌های آبرسانی، نوسازی چاه‌ها، انتقال آب و طرح‌های بلندمدت شده است، طرح آبرسانی دزپارت و ۳۸ روستای آن آماده افتتاح است و آب انتقالی از کارون به این مناطق رسیده است همچنین فازهای دوم و سوم آبرسانی به روستاهایی همچون لهبید، کمال و دریاس در آستانه ورود به مرحله اجرا قرار دارد.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی کاهش شدید تولید آب چاه‌های ایذه را یکی از بحران‌های سال‌های اخیر دانست و عنوان کرد: با حفر چاه‌های جدید، اورهال چاه‌های فرسوده و اصلاح برق‌رسانی، تولید آب از ۴۰ هزار مترمکعب به حدود ۵۰ تا ۶۰ هزار مترمکعب در شبانه‌روز افزایش پیدا کرده است.

ابراهیم‌پور اضافه کرد: علاوه بر آن طرح انتقال آب اضطراری ایذه با اعتبار ۱,۵۰۰ میلیارد تومان آغاز شده است و طبق وعده پیمانکار، ظرف یک‌سال به بهره‌برداری می‌رسد؛ قرارداد بزرگ انتقال آب شمال شرق خوزستان (فلک) نیز با ارزش ۱۴ همت در دست اجراست.

وی با اشاره به جهش پروژه‌های راه‌سازی گفت: هم‌اکنون چندین پروژه راهی در محورهای روستایی و بین‌شهری فعال است، در محور اهواز-ایذه از غیزانیه تا قبر سید پروژه‌ای ۱۵۰۰ میلیارد تومانی و از قبر سید تا ورودی ایذه قرارداد ۱۳۰۰ میلیارد تومانی در حال اجراست، از میدان ولی‌عصر تا چهارده و سپس تا کارون۳ نیز مجموعه‌ای از قراردادها فعال شده که شامل احداث تونل دو کیلومتری با پیشرفت ۹۰۰ متر حفاری است.

نماینده مردم ایذه، باغملک، دزپارت و صیدون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سفر رئیس‌جمهور ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای مسیر اهواز تا کارون۳ اختصاص پیدا کرد و مجموع اعتبارات این محور به بیش از شش تا هفت همت رسیده است.

ابراهیم‌پور ادامه داد: در محور ایذه-مسجدسلیمان نیز با همکاری صنایع نفت، مسیر از سمت مرغا اصلاح و ایمن‌سازی شده و تعریض جاده اصلی منطقه در سه سال گذشته با سرعت در حال انجام است.

وی با اشاره به مشکلات زیرساختی شهر ایذه گفت: این شهر سیستم فاضلاب استاندارد ندارد، اختیارات شهرداری نیز به‌دلیل محدودیت منابع امکاناتی برای اجرا محدود است بنابراین برنامه‌ریزی برای ورود پروژه فاضلاب به ماده ۵۶ آغاز شده است و تلاش می‌کنیم این طرح به‌عنوان یک پروژه ملی تأمین اعتبار شود.

نماینده مردم ایذه و باغملک، دزپارت و صیدون توسعه گردشگری، حفظ فضای سبز و محرومیت‌زدایی را از اولویت‌های کاری خود دانست و گفت: اگر مهاجرت معکوس در منطقه شکل نگیرد، آینده اقتصادی و فرهنگی شهرستان نگران‌کننده خواهد بود، هدف ما ایجاد زیرساخت‌هایی است که مردم به روستاهای خود بازگردند و زمینه توسعه پایدار فراهم شود.

کد خبر 929982

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.