وحدت و استقلال‌طلبی؛ نسخه‌ای که ملت‌ها باید از تجربه ایران بیاموزند

امام‌جمعه موقت خرم‌آباد با تأکید بر اینکه ملت‌ها برای مقابله با سلطه‌گران راهی جز وحدت، استقلال‌طلبی و پیروی از رهبری دینی ندارند، گفت : تجربه تاریخی ایران ثابت کرده است که اتکا به توان ملی، مستحکم‌ترین سد در برابر زیاده‌خواهی قدرت‌های جهانی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از لرستان، حجت‌الاسلام بهروز شمسی‌فر، امروز _ جمعه چهاردهم آذر_ در خطبه‌های نمازجمعه این هفته خرم‌آباد، با گرامیداشت سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن، بر جایگاه والای زن در مکتب اسلام تأکید کرد و اظهار کرد: ملاک برتری در اسلام، تقواست و جنسیت هیچ نقشی در کرامت انسانی ندارد.

وی با اشاره به معرفی الگوهایی چون حضرت مریم (س) و آسیه در قرآن، افزود: این نگاه الهی، عزت ذاتی زن را نشان می‌دهد؛ در حالی که تمدن غرب با شعارهای فریبنده آزادی و حقوق زن، او را به کالایی مصرفی تبدیل کرده و بزرگ‌ترین ظلم تاریخی را رقم زده است.

امام جمعه موقت خرم‌آباد ترویج بی‌بندوباری به نام آزادی را عامل فروپاشی خانواده و گسترش آسیب‌های اخلاقی در جوامع غربی دانست و از رسانه‌ها خواست فرهنگ اصیل اسلامی را بازتاب دهند.

شمسی‌فر با تبریک روز دانشجو، رسالت دانشگاهیان را در تولید علم نافع برای حل مسائل کشور» و «تهذیب نفس در دوران حساس دانشجویی خلاصه کرد و بیان کرد: پایان‌نامه‌ها و پژوهش‌ها باید در مسیر رفع چالش‌های واقعی جامعه هدایت شود و از اجرای طرح ملی «نماد» در مدارس لرستان به‌عنوان اقدامی مؤثر در پیشگیری و درمان آسیب‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان تقدیر کرد.

وی جنگ دوازده روزه و پیروزی ملت ایران را جلوه‌ای از اتحاد ملی، اقتدار دفاعی و رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب دانست و گفت: دشمنان ایران، با وجود توان نظامی گسترده، در این ماجرا رسواترین شکست خود را تجربه کردند.

امام جمعه موقت خرم‌آباد ضمن محکومیت جنایت‌های مستمر رژیم صهیونیستی در فلسطین، لبنان، سوریه و کرانه باختری، آمریکا را حامی اصلی تروریسم جهانی معرفی کرد و با اشاره به دخالت‌های این کشور در ونزوئلا افزود: ملت‌ها باید از تجربه ایران بیاموزند که تنها راه مقابله با سلطه‌گران، وحدت، استقلال‌طلبی و پیروی از رهبری دینی است.

کد خبر 929736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.