دو مسافر بر اثر گازگرفتگی در یک مهمان‌پذیر در مشهد جان باختند

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد از درگذشت دو نفر بر اثر گازگرفتگی در یک مهمان‌پذیر واقع در محدوده خیابان امام رضا (ع) این شهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا ا خراسان رضوی به نقل از آتش‌نشانی مشهد، آتش‌پاد حمیدرضا کافی‌نیا اظهار کرد: ساعت ۹:۳۲ دقیقه صبح امروز، پنجشنبه سیزدهم آذر، حادثه گازگرفتگی در یک مهمان‌پذیر در محدوده خیابان امام رضا (ع) به سامانه ۱۲۵ اعلام شد و بلافاصله آتش‌نشانان از ایستگاه ۴ در محل حاضر شد.

وی افزود: با حضور آتش نشانان در محل مشخص شد نشت گاز مونوکسید کربن در یکی از اتاق‌ها منجر به جان باختن دو نفر (یک خانم و یک آقا) شده است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی مشهد به شهروندان و مدیران اماکن اقامتی هشدار داد: نصب و نگهداری مناسب دستگاه‌های اعلام‌کننده نشت گاز (دتکتور CO) و اطمینان از تهویه مناسب در فضاهای بسته، امری حیاتی و جان‌بخش است.

کد خبر 929540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.