مبارزه با فساد نباید امنیت اقتصادی را مخدوش کند

رئیس قوه قضائیه گفت: مبارزه بدون تبعیض و همه‌جانبه با فساد اولویت اصلی قوه قضاییه است، اما این مبارزه نباید شعاری باشد و به بهانه آن امنیت سرمایه‌گذاری در کشور تضعیف شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی دادگستری استان یزد، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای امروز _چهارشنبه دوازدهم آذر_ در جریان سفر به استان یزد، در دیدار با نمایندگان اقشار مختلف مردمی اظهار کرد: مردم یزد متدین، تلاشگری و قناعت هستند و من بسیار خرسندم که برای دومین بار از زمان تصدی سمت ریاست قوه قضائیه در این استان حاضر می‌شوم.

وی در ادامه با اشاره به مقوله مبارزه قاطعانه با فساد گفت: مبارزه بدون تبعیض و همه‌جانبه با فساد و مفسد از اولویت‌های اصلی قوه قضائیه است؛ در این مسیر، فریادهایی نیز بلند می‌شود، اما ما به این فریادها توجهی نداریم. البته تاکید داریم که مبارزه ما با فساد نباید شعاری باشد؛ اینکه شعار مبارزه با فساد داده شود و به اسم مبارزه با فساد، امنیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری در کشور، مخدوش شود قطعاً امر درست و صوابی نیست.

رئیس دستگاه قضا بیان کرد: من از ۴ سال پیش که مسئولیت ریاست قوه قضائیه را بر عهده گرفتم اهتمامم بر این بود که مقوله مبارزه قاطعانه و بدون تبعیض با فساد را با مقوله تأمین و تضمین امنیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری جمع کنم.

اژه‌ای تصریح کرد: ما بر مبارزه عالمانه، حرفه‌ای و همه‌جانبه با فساد و مفسد تاکید مؤکد داریم و همچنین معتقدیم که در این مسیر خطیر باید همه جوانب قانونی امر را رعایت و ملحوظ کرد.

وی بیان کرد: در مسیر مقابله با فساد، بعضاً مطالبی نیز منتشر می‌شود که نادرست و ناصحیح است. فی‌المثل چندی پیش اعلام شد که یک قاچاقچی سوخت، در عرض دو ساعت، ۱۱ هزار میلیارد تومان جریمه را پرداخت کرده است؛ من بلافاصله پیگیری کردم؛ چرا که اساساً امکان بانکی چنین پرداختی وجود ندارد و اینگونه نیست که محکومی این مقدار پول را بیاورد و ما در باب منشأ آن کنکاش نکنیم؛ علی‌ایحال مشخص شد که مطلب منتشره نادرست است؛ سپس اصلاحیه‌ای از طرف فراجا صادر شد که مقصود ۱۱ هزار میلیارد ریال بوده است؛ آن هم پیگیری کردم و مشخص شد، نادرست است. این نمونه‌ای از اخبار مخدوش و خلاف واقع در حوزه مبارزه با فساد است الغرض، ما نمی‌توانیم به اسم مبارزه با فساد هر مطلب نادرست و غیر دقیقی را نشر دهیم.

کد خبر 929290

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.