کاهش ۴ درجه‌ای دمای هوای کردستان/ ورود سامانه بارشی جدید از هفته آینده

رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: طی سه روز آینده دمای میانگین استان حدود سه تا چهار درجه کاهش پیدا خواهد کرد و در بیشتر نقاط استان کردستان یخبندان شبانه و صبحگاهی را خواهیم داشت.

نشمیل احمدیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: از امروز تا بعدازظهر روز جمعه هوای استان به‌نسبت آرام و پایدار است و در این مدت در ساعات اولیه صبح برای پاره‌ای از نقاط واقع در نیمه شمالی و ارتفاعات استان پدیده مه و برای شهرهای پرجمعیت همچون سنندج و سقز غبار صبحگاهی پیش بینی می‌شود.

وی افزود: در روزهای آینده به تدریج از میزان پایداری هوا کاسته می‌شود و طی هفته آینده به تناوب استان در دامنه فعالیت امواج بارشی قرار می‌گیرد.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی استان کردستان گفت: از لحاظ دما طی سه روز آینده دمای میانگین حدود سه تا چهار درجه کاهش پیدا خواهد کرد و در اکثر نقاط استان یخبندان شبانه و صبحگاهی خواهیم داشت.

احمدیانی خاطرنشان کرد: طی شبانه‌روز گذشته سراب شهرک با دمای منفی پنج درجه سردترین و سروآباد با دمای ۲۱ درجه گرم‌ترین نقاط استان بودند و دمای شهر سنندج نیز بین یک و ۱۹ درجه در نوسان بود.

کد خبر 928987

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۲
    0 0
    اصلان باران نیت شماها