سرنوشت جنگ را مردم مشخص می‌کنند/ پیروزی از آنِ کسی است که مردم را با خود داشت

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان گفت: سرنوشت جنگ را مردم مشخص می‌کنند و در موضوعات جنگ شناختی، جنگ نیمه‌سخت و اقدامات امنیتی، دعوا بر سر مردم است و هر سمتی که مردم را داشته باشد پیروز است و اگر مردم را نداشته باشد، شکست خورده و نمی‌تواند حقانیت خود را ثابت کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سردار مجتبی فدا امروز _دوشنبه دهم آذر_ در آئین تجلیل از برگزیدگان جام رسانه امید اظهار کرد: هفته بسیج و کسب مقام‌ها در جام رسانه امید را تبریک می‌گویم؛ اصفهانی‌ها ثابت کردند کاری که بخواهند انجام دهند را انجام می‌دهند، هرچند بی‌مهری‌هایی وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه باهم بودن شما بود که این مقام‌ها را رقم زد، با اشاره به بیانات اخیر رهبر انقلاب افزود: بسیج جنبه ساختاری و سازمانی دارد که وصل به سپاه است و از سمتی جنبه غیرساختاری آن افرادی هستند که بر اساس عقل و منطق در مقابل وسوسه‌ها می‌ایستند و از انقلاب و نظام دفاع می‌کنند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان بیان کرد کرد: جنبه سازمانی قابل احترام است اما جنبه غیرسازمانی داوطلبانه و بن‌بست شکن است و شما باید کمک کنید که جنبه غیرسازمانی را چطور می‌توان به میدان آورد.

فدا عنوان کرد: اوج این همدلی و حضور غیر سازمانی را در روز بیست‌وسوم خرداد مشاهده کردیم؛ وقتی صدام ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ به ایران حمله کرد تا ۲۱ خرداد ۱۳۶۰ طول کشید تا مردم به جنگ بپیوندند و نقش‌آفرینی کنند اما روز ۲۳ خرداد از همان ساعت اولیه مردم به میدان آمدند.

وی گفت: در جنگ ۱۲ روزه شاهد ابعاد مختلف حضور مردم بودیم، به‌عنوان مثال یک پدر و پسر سویچ ۲ تریلی را به مجموعه سپاه دادند و یا در حوزه تشییع پیکر شهدا یک نفر اعلام آمادگی کرد که با تریلی خودش شهدا را شهر به شهر ببرد و باید توجه کنیم این ظرفیت‌ها وجود دارد اما در شرایط فعلی وظیفه رسانه‌ها است که به این مردم جهت و انگیزه بدهد.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان مطرح کرد: در ایام جنگ ۱۲ روزه مردم به صحنه آمدند اما نه به نفع اسرائیل بلکه به نفع نظام و در این راستا باید توجه داشت علت شکست سوریه این بود که علیرغم امکانات و تجهیزات، مردم از نظر ذهنی و کار رسانه باختند اما در مقابل در جایی مثل غزه با وجود نبود امکانات عرصه را دست گرفتند.

فدا اظهار کرد: سرنوشت جنگ را مردم مشخص می‌کنند و در موضوعات جنگ شناختی، جنگ نیمه‌سخت و اقدامات امنیتی، دعوا بر سر مردم است و هر سمتی که مردم را داشته باشد پیروز است و اگر مردم را نداشته باشد، شکست خورده و نمی‌تواند حقانیت خود را ثابت کند.

وی ادامه داد: رهبر انقلاب تاکید دارند وسعت فضای مجازی به وسعت انقلاب اسلامی است و در این مسیر باید توجه داشته باشیم نقاط کوچک می‌توانند تأثیری بین‌المللی بگذارد و در این مسیر برای حفظ انقلاب باید رسانه را در یابیم و در این مسیر اصحاب رسانه باید قدر جایی که ایستاده‌اند را بدانند.

فرمانده سپاه صاحب‌الزمان (عج) استان اصفهان خاطرنشان کرد: انقلاب و نظام تأثیرات و محاسن زیادی دارد، هرچند ممکن است مشکلاتی وجود داشته باشد و در این راستا باید توجه کنیم بزرگ‌ترین نقص ما در حوزه اطلاع‌رسانی و گفت‌وگوی مستقیم با مردم است.

کد خبر 928778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.