آخرین اخبار از تعطیلی مدارس اصفهان فردا دوشنبه ۱۰ آذر / جزئیات اجرای طرح زوج و فرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان و نحوه فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها برای فردا ۱۰ آذر را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری اصفهان، منصور شیشه فروش با اشاره به مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای اصفهان اظهار کرد: با توجه به تصمیمات متخذه در جلسه کارگروه و پیش بینی اداره هواشناسی مبنی بر گذر موج ناپایدار از جنوب غرب و کاهش تدریجی غلظت آلاینده‌های جوی با شاخص ناسالم برای گروه‌های حساس و نیز گزارش مرکز بهداشت استان در زمینه بیماری آنفلوانزا، مقاطع تحصیلی آموزش و پرورش، مهدهای کودک، پیش دبستانی‌ها، مدارس استثنایی، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان طبق روال قبل از فردا حضوری خواهد بود.

وی افزود: همچنین اجرای طرح محدودیت تردد خودروهای با پلاک زوج و فرد در شهر اصفهان مطابق با سنوات قبل در محدوده ترافیکی شهر اصفهان از ساعت ۹ صبح الی ۱۳ و ۱۶ الی ۲۱ اجرایی خواهد شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعلام داشت: با توجه به تداوم آلودگی هوا در شهر اصفهان و شهرهای واقع در محدوده منطقه مرکزی استان لازم است همچنان اقدامات لازم در پیشگیری از آتش زدن بقایای گیاهی، ضایعات و زباله‌ها، و نیز عملیات خاکبرداری، قیرکاری و دیگر فعالیت‌های که منجر به ایجاد گرد و خاک و آلودگی گردد به عمل آید.

وی توصیه کرد: شهروندان به خصوص افراد بیمار و آسیب‌پذیر ضمن رعایت اصول خود مراقبتی و بهداشتی در برابر آلودگی هوا و بیماری آنفلوانزا و عدم انجام سفرهای درون شهری غیر ضرور، از انجام ورزش و فعالیت‌های بدنی در محیط‌های باز در شهرهای صنعتی و بزرگ و پر ترافیک خودداری کنند.

کد خبر 928407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    واقعا بی حساب هست بچه ها همه مریض اند هوا الودگی بیشتر شده چرا این افراد غیر مسول برکنار نمی شوند
  • عنایت IR ۱۸:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    با دیروز بهتر نشده که بدترم شده!یک فکر اساسی باید کرداقایان مدیر ومسول.هرسال همین اوضاع واحوال است!؟
  • IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    خاک برسرتون
  • مریم IR ۲۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    هواآلودست باید مدارس تعطیل بشه
  • کامران IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    اصفهان و مردم اصفهان همیشه مظلوم
  • DE ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۹
    0 0
    کو باد چی میگی برای خودت یه سر بیا بیرون ببین چقدر هوا کثیف
  • میترا IR ۰۰:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
    0 0
    وقتی هوا آلوده است بچه هارا تعطیل کنید همه شهرها تعطیلند من پسرم کم خونی شدید داره زود مریض میشه
  • IR ۱۴:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
    0 0
    اللهم صل علی محمد و آل محمد
  • سارا IR ۱۷:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
    0 0
    اخه چرا ما تو الودگی خفه بشیم و از فردا هممون مریض بشیم بعد تهران تازه بارون هم اومده تازه الودگیش کمتره چرا باید تعطیل بشن فردا سه شنبه، به خدا ما هم ادمیم، تهران ۱۵۶ ، اصفهان ۱۷۸ چرا تعطیل نمیکنند حتما باید بمیریم تا دلشون برامون بسوزه؟ بعد تازه سمنان با ۷۷ امروز تعطیل شد. یعنی چی اخه!؟ خجالت داره واقعا.
  • اصفهان IR ۱۸:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۰
    0 0
    نمیدونم این چه موجی هست که فقط از شهر اصفهان عبور میکنه، اونور کاشان و آران و بیدگل و تهران و قم تعطیل، اینور یاسوج تعطیله، اون دورتر تبریز و گیلان و همدان تعطیلن، برای امروز هم گفتید باد میوزه و آلودگی کم میشه درصورتیکه بدتر شد، فقط به خدا واگذارتون میکنم.