افتتاح فاز نخست محور تاریخی نبی‌اکرم(ص) در شهر شاهدیه

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از افتتاح فاز نخست محور تاریخی نبی‌اکرم(ص)و بازدید از ساختمان جدید آتش‌نشانی شاهدیه خبر داد و گفت: تأمین ماشین‌آلات امداد و نجات و حمایت مالی از شهرداری شاهدیه ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری شاهدیه، کوروش امیدی‌پور در آئین افتتاح فاز نخست محور تاریخی خیابان نبی‌اکرم (ص) در شهر شاهدیه، اظهار کرد: اجرای سنگ‌فرش‌ها، بازگشایی و آسفالت معابر از جمله اقداماتی است که نقش بسزایی در ارتقای سیمای شهری، احیای بافت تاریخی و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان دارد.

وی از ساختمان جدید ایستگاه آتش‌نشانی شاهدیه بازدید و روند آماده‌سازی آن را ارزیابی کرد و ادامه داد: این مجموعه با طراحی مناسب، فضای کارآمد و استحکام مطلوب، با رویکردی آینده‌نگرانه ساخته شده و پیش‌بینی می‌شود در سال‌های آتی پاسخگوی نیازهای ایمنی و امدادی شهر باشد.

معاون امور شهرداری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور بیان کرد: رسالت اصلی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، پشتیبانی فنی، مالی، مدیریتی و اجرایی از شهرداری‌های سراسر کشور است.

امیدی‌پور تصریح کرد: برای شهرداری‌های استان یزد و به‌ویژه شاهدیه، تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات امداد و نجات از منابع سازمان در دستور کار قرار دارد و حمایت‌های مالی نیز ادامه خواهد یافت.

وی در ادامه درباره تأمین نیروی انسانی ایستگاه آتش‌نشانی شاهدیه گفت: با توجه به ضرورت رعایت ضوابط استخدامی و برگزاری آزمون‌ها، مقرر شد با همکاری استانداری یزد راهکارهایی برای رفع کمبود نیرو در این مجموعه بررسی و اجرا شود.

به گزارش ایمنا، افتتاح فاز نخست محور تاریخی نبی‌اکرم (ص) و ارزیابی ساختمان آتش‌نشانی شاهدیه، بخشی از برنامه بازدید معاون امور شهرداری‌ها از پروژه‌های شهری استان یزد است که با هدف توسعه زیرساخت‌ها و بهبود کیفیت خدمات شهری انجام گرفته است.

کد خبر 927733

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.