۲۳ عضو یک شرکت هرمی در مشهد دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: ۲۳ عضو یک شرکت هرمی با هوشیاری کارآگاهان مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی مشهد شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان رضوی به نقل از پلیس، کارآگاه نبی الله مرادی اظهار کرد: در پی گزارش تعدادی از شهروندان مبنی بر عضو گیری شرکت‌های هرمی از طریق درج آگهی کاریابی، تحقیقات پلیس آگاهی مشهد آغاز شد.

وی افزود: کارگاهان دریافتند یک باند حرفه‌ای برای عضوگیری و گسترش شیوه کلاهبرداری خود، اقدام به آموزش تعدادی افراد جوان در منزلی واقع در خیابان طبرسی مشهد می‌کند.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی ادامه داد: با هماهنگی قضائی تیم‌های عملیاتی به محل اعزام و در اقدامی غافلگیرانه ۲۳ متهم دستگیر شدند در تحقیقات تکمیلی از متهمین مشخص شد که افراد دستگیر شده از استان‌های مختلف هستند که ابتدا با وعده کار جذب شده و در ادامه با برگزاری جلسات آموزشی قرار بوده جذب شرکت شده و با دریافت مبلغی بین هزار تا پنج هزار میلیارد ریال اقدام به عضوگیری کنند.

کد خبر 927542

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.