با وجود ثروت فرهنگی، شهرها نباید شتاب‌زده دنبال مباحث توسعه‌ای باشند

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان گفت: شهرهایی همچون اصفهان با وجود سرمایه‌های غنی نباید شتاب‌زده دنبال مباحث صرفاً توسعه‌ای باشند و مبانی فرهنگی و هویتی خود را حفظ کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید علی معرک‌نژاد امروز _چهارشنبه پنجم آذر_ در دیدار «علی قاسم‌زاده» شهردار اصفهان با «رحم‌الدین سلام‌زاده» معاون و نماینده شهردار شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی و هویتی زیادی بین شهرهای اصفهان و دوشنبه وجود دارد و این سرمایه ارزشمندی است که در اصفهان با افرادی که از تاجیکستان از قدیم در اصفهان بوده‌اند تعاملات زیادی داشته‌ایم؛ حتی طایفه‌ای به نام «خجندیان» در شهر اصفهان فعالیت می‌کردند و در دوره‌ای از زمان سردمدار این شهر بودند، حتی خیابانی به نام «آل‌خجند» در شهر اصفهان داریم و علاقه‌مند به گسترش تعاملات با شهر دوشنبه هستیم.

وی افزود: شهردار اصفهان چندی پیش در شهر «آندونگ» در کنفرانسی به نام «شهرهای انسان‌گرا» شرکت کرد؛ تجربه‌ای که در آن سفر برای ما آورد را در این جلسه یادآور می‌شوم که اشاره کردند شهرهای کشورهای کره، ژاپن و چین که در زمینه فناوری و زیرساخت‌های شهری توسعه زیادی داشتند، سرانجام به این نتیجه رسیدند که باید به انسان‌گرایی، فرهنگ و هویت تاریخی قدیمی خود روی آورند، بنابراین ما با وجود سرمایه‌های غنی که داریم نباید شتاب‌زده دنبال مباحث صرفاً توسعه‌ای باشیم و مبانی فرهنگی و هویتی خود را حفظ کنیم؛ اصلی‌ترین محورها شعر و ادبیات فارسی است.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان تصریح کرد: قرابت زیادی با تاجیکستان، شهر دوشنبه و سایر شهرها داریم که پیشنهاد می‌کنم فعالیت‌های فرهنگی خودمان را به عنوان پیشران توسعه فعالیت‌ها در نظر بگیریم و از مناسبت‌های پیش‌رو بهتر و بیشتر استفاده کنیم.

معرک‌نژاد گفت: در ماه‌های آینده «ماه مبارک رمضان» را در پیش داریم؛ تلاقی عید فطر و ایام نوروز موجب می‌شود فرهنگ سنتی و فرهنگ دینی ما با هم گره بخورد، بنابراین اگر بتوانیم کار مشترکی تعریف کنیم حتی با ارسال پیام‌های دوجانبه که در رسانه‌های دو شهر منتشر شود و مردم شهرهای تاجیکستان و اصفهان را با هم نزدیک کنیم، اقدام تأثیرگذار و ارزشمندی خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت‌هایی در شهر اصفهان در حوزه بین‌الملل انجام می‌دهیم که سرمایه‌گذاری اصلی ما روی کودکان و نوجوانان این کلان‌شهر است، زیرا اصفهان شهر دوستدار کودک است و در این زمینه می‌توانیم تعاملات خوبی داشته باشیم.

سخنگو و مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان اظهار داشت: تا فروردین سال آینده فرصت برای حضور در جشنواره بین‌المللی نقاشی کودکان و نوجوانان اصفهان با عنوان «پوپک» باقی است که کودکان و نوجوانان شهرهای تاجیکستان به‌ویژه شهر دوشنبه می‌توانند در این جشنواره حضور پُررنگ داشته باشد.

کد خبر 927378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.