جامعه برای جلوگیری از آسیب‌های فضای مجازی و مواد مخدر، نیازمند برنامه‌ریزی هوشمند است

فرماندار دنا بر لزوم برنامه‌ریزی هوشمند برای مقابله با چالش‌های اجتماعی از جمله مواد مخدر و فضای مجازی تأکید کرد و گفت: کار فرهنگی مسیری پیچیده اما اثرگذار است که نیازمند تولید محتوای هوشمندانه و افزایش آگاهی خانواده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، عباس رسولی، عصر امروز_ یکشنبه، دوم آذر_ در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان دنا، با اشاره به جایگاه بسیج به عنوان نهادی اثرگذار در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، اظهار کرد: بسیج با تکیه بر خودباوری و اعتماد به نفس در برابر چالش‌ها و بحران‌ها ایستادگی کرده و همواره در خدمت مردم بوده است.

وی کار فرهنگی را پیچیده و اثرگذار در بلندمدت دانست و افزود: مبارزه با مواد مخدر یک چالش چندبعدی است که نه‌تنها سلامت فرد، بلکه بنیان خانواده و اقتصاد کشور را نشانه می‌رود.

فرماندار دنا با اشاره به تأثیرات منفی فضای مجازی بر فرهنگ و رفتارهای اجتماعی، گفت: مدیران به نگرانی‌های مردم و اجرای اقدامات مؤثر برای ارتقای آگاهی خانوارها و حمایت از جوانان در این زمینه توجه کنند.

وی تولید محتوای هوشمندانه و آموزش مؤثر را از الزامات پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و تصریح کرد: محتوای تولیدی نباید به گونه‌ای باشد که موجب ترغیب بیشتر دانش‌آموزان به سمت رفتارهای پرخطر شود.

رسولی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های پایش واحدهای تولیدی، اقامتی، دکه‌ها و مغازه‌ها و پروژه‌های حوزه کشاورزی و گردشگری به عنوان راهکاری برای کنترل و مبارزه با توزیع مواد مخدر است.

وی تقویت اقتصاد محلی، ایجاد فرصت‌های شغلی و گسترش برنامه‌های فرهنگی و ورزشی را با همکاری دستگاه‌های مرتبط، عاملی مؤثر در محافظت از جوانان و پیشگیری از شیوع مواد مخدر دانست.

فرماندار دنا با بیان اینکه جنس کار فرهنگی، مسیری سخت و پیچیده دارد، گفت: اگر این مسیر به درستی طی نشود، نتیجه معکوس دارد و فضای مجازی به‌شدت جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی آموزش و افزایش آگاهی را دو عنصر اصلی مبارزه با مواد مخدر برشمرد و تصریح کرد: دشمنان از عدم آگاهی خانواده‌ها سو استفاده می‌کنند و شاهد افزایش مصرف مواد در بین جوانان هستیم که پیامدهایی چون قتل، سرقت و ناامنی را به دنبال دارد.

رسولی بر لزوم توانمندسازی و آگاهی‌بخشی به مدیران تصمیم‌گیر در این حوزه تأکید و خاطرنشان کرد: در جلسه آینده، دستگاه‌های قضائی، انتظامی، آموزش و پرورش، بهزیستی، جهاد کشاورزی، شبکه بهداشت و میراث فرهنگی باید با ارائه آمار و گزارش دقیق حاضر شوند تا بتوانیم به جمع‌بندی مطلوب و کنترل بهتری دست یابیم.

کد خبر 926750

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.