کردستان ظرفیت تبدیل‌ شدن به قطب سه‌گانه کشور را دارد

رئیس فدراسیون سه‌گانه (ترای اتلون) گفت: کردستان توان تبدیل‌ شدن به قطب ترای اتلون (سه‌گانه) ایران و حتی منطقه را دارد که با فدراسیون عراق نیز مذاکراتی داشته‌ایم و امکان برگزاری اردوهای مشترک و بین‌المللی در استان وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، محمدکاظم حججی امروز _یکشنبه دوم آذر_ در مجمع انتخاباتی هیئت سه‌گانه استان کردستان اظهار کرد: بررسی‌های کارشناسی فدراسیون نشان می‌دهد هیئت سه‌گانه کردستان مزیت نسبی قابل توجهی دارد و کسب مدال در المپیاد استعدادهای برتر، قهرمانی در مسابقات ملی و حضور ورزشکاران استان روی سکوهای کشور نشان می‌دهد که ظرفیت انسانی کردستان بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه با وجود کمبود شدید منابع مالی در کشور، ورزش سه‌گانه همچنان رشد خوبی در کردستان داشته است، افزود: حوزه درمان در کشورمان در اولویت است اما اگر در بودجه‌ریزی کشور، ورزش پیش از درمان در اولویت قرار گیرد، بدون شک هزینه‌های درمانی نیز کاهش پیدا خواهد کرد.

رئیس فدراسیون سه‌گانه گفت: اداره هیئت سه‌گانه نیازمند همراهی جمعی است و انتظار می‌رود اعضای مجمع و متخصصان این رشته در نقش حامی، نه منتقد صرف در کنار هیئت فعالیت کنند.

حججی با اشاره به هزینه‌های بالای ورزش سه‌گانه، تصریح کرد: تجهیزات این رشته از کفش دوومیدانی تا دوچرخه، بسیار گران بوده و تأمین آنها برای ورزشکاران دشوار است، از این‌رو جذب حمایت‌های مالی می‌تواند تأثیر بسزایی در توسعه این رشته داشته باشد.

وی ادامه داد: کردستان توان تبدیل شدن به قطب ترای اتلون ایران و حتی منطقه را دارد که با فدراسیون عراق نیز مذاکراتی داشته‌ایم و امکان برگزاری اردوهای مشترک و بین‌المللی در استان وجود دارد.

رئیس فدراسیون سه‌گانه با اشاره به ظرفیت‌های طبیعی استان گفت: هم‌اکنون دریاچه زریوار سابقه میزبانی مسابقات ملی را دارد و بر اساس بررسی‌های اولیه، منطقه سراب کوثر نیز شرایط بسیار خوبی برای برگزاری مسابقات دارد که توسعه این فضاها می‌تواند زمینه‌ساز رونق توریسم ورزشی در استان باشد.

حججی از اضافه شدن رشته‌های جدید به ساختار فدراسیون خبر داد و گفت: در اجلاس اخیر رشته‌های جدیدی از شاخه ورد ترای‌اتلون به فدراسیون اضافه شد که توسعه آنها در استان می‌تواند موجب افزایش تعداد ورزشکاران و بیمه‌شدگان هیئت شود.

وی تأکید کرد: استان کردستان از ظرفیت‌های بی‌نظیر طبیعی و انسانی برخوردار است، اگر اتحاد، تعامل و همت جمعی افزایش یابد، فدراسیون نیز آماده است تا در حوزه علمی و فنی حداکثر حمایت را ارائه دهد و شاهد رشد روزافزون این رشته در استان باشیم.

به گزارش ایمنا، با رأی اعضای مجمع انتخابات «پرویز اصطیفائی» با کسب ۱۲ رأی از مجموع ۱۳ رأی مأخوذه برای سومین بار متوالی به عنوان رئیس هیئت سه گانه استان کردستان انتخاب شد.

کد خبر 926678

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.