بانوان، جهاد و شهادت را ترویج می‌کنند

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری گفت: بانوان نقش مهمی در ترویج فرهنگ شهدا، جهاد، قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و اهل بیت (ع) دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، سردار علی افضلی امروز _جمعه سی‌ام آبان_ در سخنرانی‌پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرکرد اظهار کرد: حضور کاروان شهدای خوشنام همزمان با ایام فاطمیه، فضایی نورانی به ارمغان آورده است.

وی افزود: بسیج یادگار بزرگ و درخشان حضرت امام خمینی (ره) و مظهر اقتدار ملی و همواره نمایشگاهی از اخلاص، بصیرت و مجاهدت بوده است، تشکیل بسیج ابتکاری بی‌بدیل و بی‌نظیر از جانب امام (ره) بود که بر پایه اندیشه انقلاب اسلامی و اسلام ناب محمدی شکل گرفت، این شجره طیبه امروز بزرگترین شبکه مردمی فرهنگی، اجتماعی و نظامی در دنیا محسوب می‌شود.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) گفت: تشکیل بسیج، طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب، مصداق بارز تبدیل تهدید به فرصت‌ها بود، اقدام امام خمینی (ره) در آن شرایط، یک قدرت‌نمایی بزرگ در برابر آمریکا به شمار می‌رفت.

افضلی ادامه داد: بسیج از دو جلوه مجاهدت و مبارزه برخوردار است و کارنامه‌ای درخشان در جبهه‌های سخت و نرم دارد، معجزه بسیج در دوران دفاع مقدس با پیروی از الگوی مدیریتی امام (ره) آشکار شد، بسیج مردمی در آغازین روزهای دفاع مقدس، موتور جنگی دشمن را از کار انداخت و بخش‌های جدا شده کشور را بازپس گرفت.

وی تصریح کرد: حرکت بسیج به شکلی علمی‌تر، پرشتاب‌تر و با مطالعات وسیع‌تر ادامه پیدا می‌کند، سند اعتلای راهبردی ۱۰ ساله بسیج بر پایه تدابیر و منویات فرماندهی معظم کل قوا تدوین شده است.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری بیان کرد: مسیر پیش روی بسیج با توکل بر خدا، استمرار تلاش و پرهیز از تردید یا بی‌عملی پیش می‌رود، بخشی از ظرفیت‌های بسیج در قالب میقات و حلقه‌های صالحین فعال هستند.

افضلی عنوان کرد: این حلقه‌ها از استعدادهای نوجوانان و جوانان بهره می‌برند، فعالیت این حلقه‌ها در مجموعه قرارگاه‌های یازده‌گانه سند اعتلای بسیج جریان دارد، بانوان نقش مهمی در ترویج فرهنگ شهدا، قرآن، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و اهل بیت (ع) دارند.

وی تاکید کرد: زنان روحیه معنویت، ایثار، جهاد و شهادت را ترویج می‌کنند، همچنین جهاد اقتصادی از طریق ایجاد مشاغل خرد خانگی توسط بسیج پیگیری می‌شود.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم (ع) چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: جهاد تبیین با راهنمایی اساتید دانشگاهی، معلمان و چهره‌های برجسته فرهنگی در این حلقه‌های تربیتی انجام می‌شود، این حلقه‌های تربیتی، در کنار یاد شهدا، مایه یأس و ناامیدی دشمنان می‌شوند.

افضلی اضافه کرد: بسیج با روحیه تفکر همه جانبه، به قله‌هایی از جمله شهدایی چون سلیمانی، همت، احمدی روشن، اسحاقی، عسگری، شیروانی و شهدای خدمت، وحدت و اقتدار تبدیل شده است و حرکت عظیم بسیج همواره بر محور جوانان متمرکز است.

وی افزود: بیانیه گام دوم انقلاب بر نقش محوری جوانان تاکید دارد، رهبر بر جوانان دلبسته و به آینده آنان امیدوار هستند، جوانان دهه‌های هشتادی و نودی عهد بسته‌اند که راه آغاز شده توسط امام و شهدا را ادامه دهند، آنها متعهد به رساندن حکومت به صاحب اصلی آن پس از تمدن‌سازی و به سرانجام رساندن کار نسل‌های پیشین هستند.

کد خبر 926117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.