استانداردسازی معابر منطقه ۵ اصفهان با ۵۶۴ میلیارد ریال اعتبار

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان با اشاره به اجرای گسترده طرح‌های مناسب‌سازی، از صرف ۵۶۴ میلیارد ریال برای بهسازی، پیاده‌روسازی و ایجاد دسترس‌پذیری ویژه معلولان، جانبازان و نابینایان در این منطقه خبر داد و گفت: پیاده‌روهای شهر باید برای همه امن و قابل استفاده باشد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه ایمنی و آسایش شهروندان در عبور و مرور از معابر یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های مدیریت شهری است، اظهار کرد: پیاده‌روهای استاندارد باید امکان پیاده‌روی مطمئن، ایمن و بدون مانع را برای همه شهروندان فراهم کنند و به همین منظور بازسازی، مناسب‌سازی و احداث پیاده‌روهای جدید از برنامه‌های مستمر در منطقه ۵ است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه‌ای از پروژه‌های گسترده مناسب‌سازی با رویکرد «دسترس‌پذیری برای همه» در حال اجرا است، افزود: در مرحله نخست، مناسب‌سازی و پیاده‌روسازی سطح منطقه با اعتبار ۴۲۸ میلیارد ریال آغاز شده که شامل بهسازی مسیرهای عبور نابینایان، اصلاح شیب‌ها، نصب کف‌پوش‌های مناسب‌سازی و استانداردسازی معابر پرتردد است.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان ادامه داد: علاوه بر این، مناسب‌سازی و دسترس‌پذیری جزایر ترافیکی، عبورهای عرضی، ایستگاه‌های اتوبوس و پل‌های ناایمن روی مادی‌ها با هدف امکان عبور آسان معلولان، جانبازان و سالمندان در حال انجام است.

کارگر گفت: این بخش از پروژه با اعتبار ۱۳۶ میلیارد ریال و در مجموع به مساحت هشت هزار مترمربع اجرا می‌شود و شامل اصلاح نقاط حادثه‌خیز، ایمن‌سازی مسیرها و بهبود شرایط تردد گروه‌های خاص است.

وی درباره پروژه‌های شاخص اجراشده و در حال اجرا در این منطقه خاطرنشان کرد: احداث سنگ‌فرش زیرگذر عابر پیاده زیر پل آذر (اتصال پیاده‌روهای دو سوی پل) به مساحت ۲۸۰ مترمربع، ساماندهی و بهسازی بلوار غدیر سپاهان‌شهر به مساحت یک‌هزار مترمربع، مناسب‌سازی پیاده‌روهای ضلع جنوبی بلوار ملت یک مطابق درخواست‌های مردمی، به مساحت ۸۵۰ مترمربع و ساماندهی و بازپیرایی بلوار شهدای صفه به مساحت ۶۹۰۰ مترمربع که اکنون در حال اجراست.

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان تأکید کرد: تمام این اقدامات با هدف بهبود کیفیت زندگی شهروندان و ایجاد شهری امن و قابل تردد برای همه گروه‌ها انجام می‌شود.

کارگر ادامه داد: منطقه ۵ یکی از وسیع‌ترین مناطق شهری اصفهان است و برنامه داریم تا پایان سال، بخش قابل توجهی از معابر این منطقه به استانداردهای کامل مناسب‌سازی مجهز شود.

کد خبر 925640

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.