وجود ۳۳ مرکز توانبخشی در کردستان

مدیرکل بهزیستی کردستان گفت: در حال حاضر ۳۳ مرکز توانبخشی و آموزشی در سطح استان کردستان فعال است و ۱۶۱۵ نفر از خدمات این مراکز بهره‌مند هستند.

حسین رسولی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: مراکز روزانه توانبخشی نقش مهمی در ارتقای کیفیت زندگی، توانمندسازی و افزایش استقلال افراد دارای معلولیت دارند و سازمان بهزیستی تلاش می‌کند این خدمات را به‌صورت گسترده‌تری در سطح استان توسعه دهد.

وی افزود: در حال حاضر ۳۳ مرکز توانبخشی و آموزشی در سطح استان فعال است و ۱۶۱۵ نفر از خدمات این مراکز بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل بهزیستی استان کردستان گفت: مراکز روزانه توانبخشی در تمام شهرستان‌ها فعال بوده است، اما شهرستان سروآباد این مراکز را ندارد.

رسولی ادامه داد: حدود ۱۱۰۰ فرد دارای معلولیت در شهرستان سروآباد تحت پوشش این سازمان و بخش قابل توجهی از آن‌ها ساکن روستاها هستند، بر اساس نیازسنجی انجام شده حدود ۱۰ درصد این افراد نیازمند خدمات توانبخشی و آموزشی در مراکز روزانه هستند که به دلیل نبود مرکز تخصصی در سروآباد، ناچارند برای دریافت خدمات به شهرستان مریوان مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: نبود نیروهای متخصص همچون کار درمانگر، گفتار درمانگر و فیزیوتراپیست نیز یکی از چالش‌های اساسی در شهرستان‌های استان است.

مدیرکل بهزیستی کردستان عنوان کرد: مراکز روزانه توانبخشی در استان خصوصی هستند و کمبود تجهیزات بیشتر به دلیل ناتوانی این مراکز در تأمین هزینه‌های سنگین خرید وسایل جدید است، زیرا دولت مرکز دولتی ندارد و بخش خصوصی نیز با محدودیت منابع روبه‌رو است.

رسولی تأکید کرد: نظارت مستمر بر عملکرد این مراکز و پیگیری‌های لازم برای ارتقای کیفیت خدمات در دستور کار بهزیستی قرار دارد، اما کمبود منابع مالی و نیروهای متخصص از مشکلات جدی این حوزه است که نیازمند حمایت‌های گسترده‌تر است.

کد خبر 925148

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.