ساخت بزرگراه محور شمال‌شرق پس از ۵ سال وقفه از سر گرفته شد

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز از ازسرگیری عملیات اجرایی بزرگراه کنارگذر شمال‌شرقی این کلان‌شهر خبر داد و گفت: با پیگیری‌های ملی نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس و همراهی وزارت راه و شهرسازی، شورای اسلامی شهر و مشارکت بخش خصوصی، مسیر اجرای این طرح پس از پنج سال توقف دوباره هموار شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محمد فرخ‌زاده از آغاز مجدد عملیات اجرایی بزرگراه کنارگذر شمال‌شرقی پس از پنج سال توقف خبر داد و اظهار کرد: این اقدام با پیگیری‌های ملی جعفر قادری، نماینده مردم شهرستان‌های شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، و همکاری وزارت راه و شهرسازی، شورای اسلامی شهر شیراز و مشارکت بخش خصوصی محقق شده است.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه در شبکه حمل‌ونقل کلان‌شهر شیراز افزود: با امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه میان شهرداری شیراز، شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، روند اجرای این بزرگراه وارد مرحله عملیاتی شده است.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: محور شمال‌شرقی شیراز به طول تقریبی ۲۲ کیلومتر و با چهار خط رفت و برگشت طراحی شده که هدف از اجرای آن، تکمیل رینگ ترافیکی شهر، کاهش تراکم ورودی‌های شمالی و ارتقای ایمنی سفرهای برون‌شهری است.

فرخ‌زاده اظهار کرد: برآورد اولیه هزینه اجرای کامل پروژه، شامل عملیات عمرانی، مطالعات، تملک اراضی و سایر هزینه‌های جانبی، طبق ارقام سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۴۴ هزار و ۱۰۶ میلیارد ریال است.

وی همچنین از احداث تأسیسات جانبی شامل پلیس‌راه، اورژانس، ایستگاه اخذ عوارض و راهدارخانه در قالب این پروژه خبر داد و افزود: فعال‌سازی دوباره کنارگذر شمال‌شرقی اقدامی مؤثر در توزیع بار ترافیک، کاهش گره‌های ترافیکی ورودی‌های اصلی شهر و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان است که نقش چشمگیری در افزایش ایمنی سفرها و سامان‌دهی ترافیک برون‌شهری خواهد داشت.

کد خبر 924453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.