۲۲ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۷
آغاز به کار ایرلاین اصفهان

ایرلاین اصفهان از شنبه ۲۴ آبان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز به کار خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، استان اصفهان در یک سال اخیر میدان تحقق وعده‌هایی چند ساله بوده است؛ از انتقال آب دریا تا فاز اول هلال ترافیکی اصفهان از جمله ابرپروژه‌هایی است که پس از سال‌ها در این دوره به ثمر رسید.

اما اکنون نوبت به آسمان اصفهان رسیده تا جلوه‌گاه تلاشی مجدانه برای تحقق وعده‌ای چند ساله باشد؛ آرزویی که سال‌ها بر دوش مدیران استان بود و امروز با همتی والا به پرواز درآمده است.

ایرلاین اصفهان به عنوان زیرساختی مهم در حوزه حمل‌ونقل، در ادوار مختلف مدیریت استان مورد پیگیری قرار داشته اما تاکنون به نتیجه نرسیده بود.

در این دوره با پیگیری مجدانه مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان و همچنین تعامل با سرمایه‌گذاران، بر رویایی چند ساله جامه حقیقت پوشاند و آسمان اصفهان را میزبان پرواز انتظارها کرد.

ایرلاین اصفهان به همت مدیریت ارشد استان در آخرین شنبه آبان ۱۴۰۴ از آغوش نصف‌جهان به افق بیکران پرواز خواهد کرد.

بیست‌وچهارم آبان آغاز رسمی فعالیت شرکت هواپیمایی «جی‌اسکای» (JSky Airlines) خواهد بود؛ نخستین ایرلاین اختصاصی استان که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و همراهی استانداری اصفهان پروازهای خود را آغاز می‌کند.

نخستین هواپیمای این شرکت با نام «نقش‌جهان» و دومین هواپیما با نام «عالی‌قاپو» رونمایی خواهند شد؛ دو نماد فرهنگی اصفهان که این بار در قامت پرنده‌هایی آهنین بر فراز ایران به پرواز درمی‌آیند.

کد خبر 923896

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.