دستگیری اراذل و اوباش مسلح در نوشهر

فرمانده انتظامی نوشهر گفت: اراذل و اوباش مسلح که موجب رعب و وحشت در یکی از روستاهای این شهرستان شده بودند، دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از خبرگزاری پلیس استان، حجت نورانی اظهار کرد: به‌دنبال یک فقره تیراندازی توسط اراذل و اوباش مسلح در یکی از روستاهای شرق شهرستان و گزارش موضوع به پلیس، شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار مأموران قرار گرفت.

وی افزود: مأموران پلیس امنیت و عمومی شهرستان نوشهر با اقدامات فنی و اطلاعاتی، موفق به شناسایی دو نفر از عاملان اصلی تیراندازی شدند و در عملیاتی غافلگیرانه متهمان را در مخفیگاه‌شان دستگیر و از آنها سه قبضه سلاح شکاری غیر مجاز نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی نوشهر، تصریح کرد: متهمان دستگیر شده که از اراذل و اوباش سابقه‌دار شهرستان بودند در بازجویی‌های انجام شده علت تیراندازی خود را اختلافات خانوادگی قبلی با یکی از اهالی روستا عنوان کردند.

نورانی با بیان اینکه متهمان به همراه پرونده به دستگاه قضائی معرفی شدند، تاکید کرد: پلیس قاطعانه و با تمام توان با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد خواهد کرد و هرگز اجازه نخواهد داد، گروهی هنجار شکن امنیت و آرامش شهروندان را به مخاطره بیاندازند.

کد خبر 923844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.