تغییر نام دو معبر در منطقه ۱۵ اصفهان به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان از تغییر نام دو معبر به نام شهدای گران‌قدر جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و یک خیابان با درخواست شهروندان خبر داد.

هوشنگ نظری‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در اجرای مصوبات شورای نامگذاری و با هدف ترویج فرهنگ ایثار و گرامیداشت یاد جان‌فشانان میهن، دو معبر در محدوده منطقه ۱۵ به نام شهید علی علی‌پور و شهید روح‌الله تقیان که از شهدای والامقام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هستند، نام‌گذاری شد.

وی افزود: این نام‌گذاری‌ها با هماهنگی خانواده معظم این شهدا انجام شد تا نام و یاد این عزیزان در فضای شهری ماندگار بماند و نسل جوان با فرهنگ فداکاری و ایثار آشناتر شود.

مدیر منطقه ۱۵ شهرداری اصفهان با اشاره به نامگذاری جدید یکی از خیابان‌های مهم منطقه گفت: با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان و ساکنان، نام خیابان "الله‌اکبر" به "نیایش" تغییر یافت؛ این خیابان حدود یک کیلومتر طول دارد و پس از اجرای پروژه کمربندی شمالی خوراسگان، به یکی از خیابان‌های اصلی و پیونددهنده کمربند شمالی به خیابان جی تبدیل خواهد شد.

نظری‌پور خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند پیشنهادهای خود را برای نام‌گذاری معابری که فاقد نام یا تابلو هستند، از طریق سامانه نام‌گذاری معابر شهری شهرداری اصفهان به نشانی http://name.isfahan.ir ثبت کنند تا پس از بررسی در شورای نام‌گذاری، تصمیم‌گیری لازم انجام شود.

تغییر نام دو معبر در منطقه ۱۵ اصفهان به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

تغییر نام دو معبر در منطقه ۱۵ اصفهان به نام شهدای جنگ ۱۲ روزه

کد خبر 923579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.