ثبت ۱۶۲۴ فوت مرتبط با آلودگی هوا در خوزستان طی سال گذشته

رئیس مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به فوت ۱۶۲۴ نفر به علت آلودگی هوا طی سال گذشته در استان، گفت: افزایش روزهای خطرناک و کاهش روزهای سالم هوای استان، بار بیماری‌ها را افزایش داده و سلامت مردم را تهدید می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، مهرداد شریفی امروز _یکشنبه هجدهم آبان_ در نشست ستاد بحران استان، با اشاره به آمار روزهای ناسالم هوای خوزستان اظهار کرد: بر اساس آمار سامانه معتبر سازمان هواشناسی کشور در روز ۱۴ آبان، در شهرستان‌های اهواز، هویزه و دشت آزادگان تنها یک تا دو روز هوای سالم داشتیم؛ این کاهش قابل توجه روزهای سالم، خطرات جدی برای سلامت مردم به همراه دارد.

وی ادامه داد: در مهر سال جاری، حدود ۲۶۰۰ مورد بستری ناشی از آلودگی هوا در استان ثبت شد و اگر مرگ‌های منتسب به ذرات زیر ۲.۵ میکرون و ریزگردها را در نظر بگیریم، سال گذشته ۱۶۲۴ مورد فوت مرتبط با آلودگی هوا در خوزستان رخ داده است. هزینه اقتصادی این مرگ‌ها برای استان حدود ۴۸۷ میلیون دلار برآورد شده است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان افزود: برای کاهش اثرات کوتاه‌مدت آلودگی هوا، استفاده از ماسک‌های فیلتر دار N۹۵ و ارائه شیر و لبنیات به گروه‌های حساس در مدارس ضروری است. همچنین آمادگی داریم تا با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، اقدامات پیشگیرانه بیشتری در سطح استان انجام دهیم.

شریفی با تأکید بر اهمیت آمار دقیق گفت: تا زمانی که سهم دقیق آلاینده‌ها مشخص نشود، امکان برنامه‌ریزی و کاهش بار بیماری‌ها محدود خواهد بود و سلامت مردم همچنان در معرض تهدید قرار دارد.

وی تصریح کرد: مسئولیت‌های اجتماعی تمامی دستگاه‌ها و مردم در این حوزه حیاتی است و همکاری جمعی برای کاهش آلاینده‌ها و پیشگیری از آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا ضروری است.

کد خبر 922589

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.