دستگیری ۴ سوداگر مرگ در محمودآباد

فرمانده انتظامی محمودآباد از دستگیری چهار سوداگر مرگ و کشف بیش از ۱۴ کیلوگرم انواع موادمخدر در اجرای طرح امنیت و آرامش در شهر در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از خبرگزاری پلیس استان، سید جعفر افضلی با اشاره به اینکه مواد مخدر به‌عنوان یک تهدید جدی جامعه بشری خصوصاً نسل جوان را در معرض خطر قرار داده، اظهار کرد: مجموعه انتظامی خط مقدم مبارزه با مواد مخدر است و در این راستا با عزم جدی و راسخ با این پدیده شوم مبارزه می‌کند.

وی افزود: به‌منظور ارتقای سطح احساس امنیت در شهروندان، طرح ضربتی دستگیری عاملان توزیع موادمخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر به مدت پنج روز در سطح شهرستان محمودآباد اجرا شد.

فرمانده انتظامی محمودآباد گفت: در اجرای این طرح ۱۸ معتاد متجاهر از سطح معابر و اماکن عمومی شهر دستگیر و انتقال آنها به مراکز بازپروری و ترک اعتیاد مجاز انجام شد.

افضلی بیان کرد: چهار خرده‌فروش موادمخدر در این مدت دستگیر و جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شدند که از این افراد، ۱۴ کیلوگرم انواع موادمخدر شامل شیشه، هروئین، تریاک، شیره تریاک و گراس کشف شد.

کد خبر 922568

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.