هیچ‌گونه تأخیری در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن استان وجود ندارد

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: از نظر نهادهای بالادستی هیچ تاخیر غیرمجازی در پروژه مسکن ملی قم وجود ندارد و استان قم پیشتاز تمام استان‌های کشور است.

حسین زنجیرانی‌فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در استان اظهار کرد: از نظر شورای مسکن استان، هیچ‌گونه تأخیری در ساخت پروژه‌ها وجود ندارد و روند عملیات اجرایی مطابق برنامه زمان‌بندی در حال انجام است.

وی افزود: تحویل زمین به متقاضیان در آخرین مرحله پروژه انجام می‌شود و تا زمان تحویل نهایی، امکان جابه‌جایی به سایر پروژه‌ها برای متقاضیان فراهم است، این موضوع نیز بر اساس درخواست خود مردم طراحی شده است تا پرداخت‌ها و تسویه حساب‌ها منطبق با پیشرفت پروژه انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به درخواست متقاضیان برای پرداخت وجه زمین عنوان کرد: بسیاری از متقاضیان تمایل داشتند هزینه زمین از آن‌ها دریافت شود تا مراحل مالکیت و تسهیلات بانکی سریع‌تر پیش برود در حالی که از ابتدا تمایل ما بر واگذاری اراضی به‌صورت اجاره ۹۹ ساله بود تا فشار مالی از دوش مردم برداشته شود.

زنجیرانی فراهانی با بیان اینکه عوامل بیرونی گاهی موجب کندی در فرایند اجرا می‌شود، تصریح کرد: تغییرات مکرر قیمت‌ها (تا حدود ۵۰ درصد در سال)، مشکلات آب و برق کارگاهی، تأخیر در صدور پروانه‌های ساختمانی و وقفه‌های مقطعی در تأمین مالی از سوی بانک‌ها از جمله عواملی محسوب می‌شود که بر روند اجرا اثر گذاشته است با این حال، هیچ‌کدام از این موارد به‌معنای توقف یا تأخیر رسمی پروژه‌ها نیست و تمام مسائل در کمیته فنی شورای مسکن استان بررسی و پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه قیمت زمین در پروژه‌های نهضت ملی قم بسیار پایین‌تر از میانگین منطقه‌ای است، تاکید کرد: میانگین قیمت زمین در این طرح‌ها حدود هفت میلیون تومان برای هر متر مربع است؛ رقمی که حتی در بعضی روستاهای استان نیز کمتر مشاهده می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: پرداخت‌های اولیه متقاضیان از سال ۱۳۹۹ انجام شده و عملیات اجرایی پروژه‌ها از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و مبالغ اولیه پرداختی نیز صرف هزینه‌های طراحی، صدور پروانه و آماده‌سازی اراضی شده است که هم‌اکنون بخش عمده پروژه‌ها در مرحله نهایی ساخت قرار دارد.

کد خبر 922453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.