تحقق ۸۶ درصدی پیشرفت نهضت ملی مدرسه‌سازی در استان بوشهر

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به روند ساخت پروژه‌های آموزشی نهضت مدرسه‌سازی در استان گفت: با تحقق ۸۶ درصد پیشرفت در ۶۶ پروژه مدرسه‌سازی، بوشهر رتبه نخست جدول نهضت مدرسه‌سازی کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا دانش‌فر مهم‌ترین سیاست اجرایی سال جاری را کیفیت‌بخشی و ارتقای نظام آموزشی و پرورشی اعلام و اظهار کرد: در حوزه فضاهای آموزشی در راستای نهضت مدرسه‌سازی، با تحقق ۸۶ درصد پیشرفت در ۶۶ پروژه مدرسه‌سازی، بوشهر رتبه نخست جدول نهضت مدرسه‌سازی کشور را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: چشم‌انداز ما رسیدن به سرانه هفت مترمربع فضای آموزشی برای هر دانش‌آموز تا اوایل اسفند جاری و تکمیل ۱۰۰ درصدی پروژه‌ها است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به تخصیص ۴۰ درصد از اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری تاکنون معادل ۲ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان، ابراز امیدواری کرد: افزایش تخصیص‌های آتی، امکان تکمیل پروژه‌ها تا سال ۱۴۰۶ و پیش‌افتادگی استان از برنامه هفتم توسعه را تضمین کند.

دانش‌فر با تأکید بر نقش نهضت مدرسه‌سازی، به تلاش برای تحول بنیادین در محورهای آسیب‌های اجتماعی، هنرستان‌ها، کودکستان‌ها و دانشگاه فرهنگیان اشاره و تاکید کرد: هدف ما ارتقای کیفیت آموزشی معلمان و دانش‌آموزان است، با برگزاری دوره‌های توانمندسازی اختصاصی برای فرهنگیان و توسعه رشته‌های مورد نیاز بازار کار به ویژه در هنرستان‌ها، رویکرد اشتغال‌پذیری و مهارت‌آموزی را تقویت کردیم.

وی موفقیت ملموس دانش‌آموزان بوشهری را ثمره این سیاست‌ها دانست و اضافه کرد: سال جاری ۲۱۴ دانش‌آموز استان بوشهر رتبه زیر ۱۰۰۰ کنکور کسب کردند و هفت نفر رتبه زیر ۱۰ را به دست آوردند که این آمار نسبت به سال گذشته که ۱۷۶ نفر بود رشد قابل توجهی را نشان می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر درباره تجهیزات مدارس تاکید کرد: سال جاری ۹۶ میلیارد تومان هزینه تعمیرات و تجهیز داشتیم؛ بیش از ۱۱ میلیارد تومان برای تجهیزات ورزشی و بهداشتی و ۴۰ میلیارد تومان برای مدارس نوساز هزینه شده که با حمایت خیران و همراهی سازمان‌ها محقق شده است.

دانش‌فر توجه ویژه به توسعه رشته‌های هنرستانی متناسب با نیاز صنعت استان را یک اولویت جدی دانست و گفت: برنامه هنرستان‌های همنوا و جوار صنعت با همکاری استانداری، ادارات فنی و حرفه‌ای و صنایع بزرگ در حال اجرا است تا مهارت‌آموزی دانش‌آموزان و ارتباط با بازار کار تقویت شود.

وی ابراز امیدواری کرد: سال آینده شاهد ارتقای کمی و کیفی آموزش در سراسر استان باشیم و بوشهر همچنان در مسیر پیشرفت و تعالی قرار گیرد.

کد خبر 922382

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.