توسعه ۷۰۰ کیلومتری زیرساخت فیبر نوری در مشهد

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با ارائه گزارشی از روند اجرای پروژه اینترنت پرسرعت فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهای خرد (FTTX) در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴ از ثبت ۷۰۰ کیلومتر مجوز حفاری جهت ایجاد زیرساخت شبکه اینترنت فیبر نوری در شهر مشهد خبر داد.

محمدرضا سمیعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان رضوی اظهار کرد: شهرداری مشهد با اولویت‌دادن به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی و دیجیتال، گام‌های بلندی در مسیر تحقق شهر هوشمند و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان برداشته است.

وی با بیان اینکه پروژه ملی FTTX ستون فقرات تحول دیجیتال است، افزود: ارتقای دسترسی شهروندان به اینترنت پرسرعت، سنگ بنای ارائه خدمات نوین شهری و افزایش شفافیت در تعاملات شهر و شهرداری است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد گفت: در این راستا طی نیمه نخست سال‌جاری ۳۲۳ مجوز به منظور انجام ۷۰۰ کیلومتر حفاری شبکه فیبر نوری با هدف توسعه دسترسی به اینترنت پرسرعت در سامانه جامع حفاری‌های شهرداری ثبت شده است که از این تعداد ۲۵۸ مجوز صادر شده است.

سمیعی ادامه داد: همچنین علاوه بر برگزاری ۱۵ جلسه تسهیل‌گری با مناطق شهرداری و اپراتورهای ارائه‌دهنده اینترنت مبتنی بر فیبر نوری، بیش از چهار هزار نفرساعت بازدید میدانی برای نظارت بر اجرای پروژه انجام و در این بخش ۱۴۷ مورد شکایت مردمی و مناطق از اپراتورهای فعال در پروژه FTTX پیگیری و به آنها رسیدگی شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری مشهد با بیان اینکه پروژه توسعه فیبرنوری (FTTX) به عنوان یکی از طرح‌های کلیدی در مسیر تحول دیجیتال شهر مشهد شناخته می‌شود، اظهار داشت: از آنجایی که این طرح نقش مهمی در ارتقای کیفیت دسترسی شهروندان به خدمات اینترنتی پرسرعت و زیرساخت‌های ارتباطی نوین دارد، روند نظارت بر اجرای صحیح پروژه توسط اپراتورها با جدیت ادامه دارد.

وی در پایان تأکید کرد: شهرداری مشهد با این اولویت‌بخشی به توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، مصمم است تا شهر را به جایگاه مورد نظر در نقشه شهرهای هوشمند کشور برساند.

کد خبر 922377

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.