مقاوم سازی ۲۵۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان دهلران

مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام گفت: از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن روستایی در شهرستان دهلران تاکنون ۲۵۰۰ واحد مقاوم‌سازی شده است که ۵۰۰ واحد آن متعلق به زرین‌آباد است.

حبیب‌اله محبی در حاشیه بهره‌برداری از پانصدمین واحد مقاوم سازی شده در روستای خربزان دهلران در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن روستایی در شهرستان دهلران تاکنون، ۲۵۰۰ واحد مقاوم‌سازی شده است که ۵۰۰ واحد آن متعلق به بخش زرین‌آباد است.

وی افزود: این روند با هدف افزایش ایمنی سکونتگاه‌های روستایی و ارتقای کیفیت زندگی روستاییان ادامه خواهد داشت.‌

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان ایلام با اشاره به اقدامات عمرانی بنیاد مسکن در سال گذشته تصریح کرد: در مجموع ۱۲۵ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های روستایی شهرستان دهلران هزینه شده است.

مقاوم سازی ۲۵۰۰ واحد مسکن روستایی در شهرستان دهلران

محبی خاطرنشان کرد: این اعتبارات در اجرای آسفالت معابر ۳۲ روستا و احداث ابنیه فنی در ۱۰ روستا صرف شده است.

وی ادامه داد: با تأمین منابع مالی و همراهی دهیاری‌ها، طرح‌های هادی ۲۷ روستای دیگر نیز در سالجاری تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهند شد.

مدیرکل بنیاد مسکن استان ایلام با اشاره به افتتاح طرح‌های هادی روستایی در شهرستان دهلران گفت: آسفالت معابر سه روستای خربزان بالا، خربزان پایین و بردی به مساحت ۱۶ هزار و ۵۰۰ مترمربع با اعتبار ۱۱۵ میلیارد ریال از محل اعتبارات استانی، ملی (قیر یارانه‌ای) و مشارکت دهیاری‌ها انجام شده است.

محبی تأکید کرد: این اقدامات گامی مؤثر در بهبود زیرساخت‌های روستایی و افزایش رضایت‌مندی مردم منطقه است.

کد خبر 921854

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.