بیش از ۶۵ درصد معتکفان زنجانی دانش‌آموز هستند

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه ۶۳ درصد از معتکفان را خواهران و ۳۷ درصد را برادران تشکیل می‌دهند، گفت: همچنین بیش از ۶۵ درصد از شرکت‌کنندگان دانش‌آموز هستند که این امر نشان‌دهنده علاقه و گرایش نسل جوان به برنامه‌های معنوی و تربیتی است.

حجت‌الاسلام علی یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای موضوع اعتکاف اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود در سال‌جاری شمار معتکفان در زنجان نسبت به سال گذشته حدود ۲۰ درصد افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰ هزار و ۳۱۴ نفر در مراسم اعتکاف حضور داشتند، افزود: با توجه به روند رو به رشد ثبت‌نام‌ها، در سال‌جاری انتظار می‌رود حضور مردم به‌ویژه جوانان در این مراسم افزایش چشمگیری داشته باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به گستره برگزاری این آئین در مساجد استان گفت: سال گذشته مراسم اعتکاف در ۹۳ مسجد برگزار شد که از این تعداد، ۴۰ مسجد ویژه دانش‌آموزان تدارک دیده شده بود.

یوسفی با اشاره به اینکه ۶۳ درصد از معتکفان را خواهران و ۳۷ درصد را برادران تشکیل می‌دهند، اضافه کرد: همچنین بیش از ۶۵ درصد از شرکت‌کنندگان دانش‌آموز هستند که این امر نشان‌دهنده علاقه و گرایش نسل جوان به برنامه‌های معنوی و تربیتی است.

وی گفت: همه امکانات لازم از جمله تأمین غذا، خدمات بهداشتی، لجستیکی و شهری پیش‌بینی شده و هماهنگی لازم با دستگاه‌هایی همچون آتش‌نشانی، هلال‌احمر و شهرداری‌ها برای حفظ ایمنی و سلامت معتکفان انجام شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان با تأکید بر اهمیت بعد فرهنگی اعتکاف افزود: بسته‌های فرهنگی شامل قرآن کریم، سجاده و اقلام معنوی ویژه دانش‌آموزان تهیه شده تا در کنار جنبه عبادی، بعد آموزشی و تربیتی این مراسم نیز تقویت شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان اعتکاف را فرصتی برای «بازسازی روح جامعه اسلامی» دانست و افزود: این آئین زمینه‌ساز همدلی، انسجام اجتماعی و تعمیق معنویت در میان گروه‌های مختلف مردم به‌ویژه جوانان است.

کد خبر 921298

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.