هرگونه تلاش برای اِعمال فشار یا توسل به نیرنگ با مقاومت مردم ایران روبه‌رو خواهد شد

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: هرگونه تلاش برای اِعمال زور، فشار یا توسل به نیرنگ با مقاومت قاطع مردم ایران روبه‌رو خواهد شد و ملت زیر بار زور نخواهد رفت، این موضع سیاست قطعی دولت چهاردهم است.

جعفر مردانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: ۱۳ آبان به عنوان روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز دارای سه محور تاریخی کلیدی برای ملت ایران است.

وی افزود: اولین محور، واقعه تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳ است که پایه‌گذار گفتمان استکبارستیزی در میان ملت ایران بود.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: دومین محور، شهادت جمعی از دانش‌آموزان در سال ۱۳۵۷ است که نماد ایستادگی این گروه نوجوان در مسیر انقلاب محسوب می‌شود.

مردانی ادامه داد: سومین نقطه عطف، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در سیزدهم آبان ۱۳۵۸ است، در واقع سیزدهم آبان به عنوان نماد عزت، اقتدار، ایستادگی و آزادگی جوانان، نوجوانان و دانشجویان ایران شناخته می‌شود.

وی تصریح کرد: پس از گذشت حدود ۴۵ سال از این وقایع، دانش‌آموزان و جوانان امروزی با همان روحیه ایثار، شجاعت و استقامت در مسیر آرمان‌های نظام و انقلاب پایبند هستند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری عنوان کرد: انتظار می‌رود نسل جدید، ادامه‌دهنده راه گذشتگان در مسیر ساختن ایران قوی‌تر و بهتر باشند.

مردانی با اشاره به نگاه و سیاست دولت چهاردهم نسبت به استکبار جهانی به ویژه آمریکا تصریح کرد: رویکرد اصلی دولت مبتنی بر تعامل سازنده با دنیا و نگاه استکبارستیزی با آمریکا است، سخنان مقامات نیز نشان می‌دهد که ایران به غیر از دو کشور ، با کسی مشکلی ندارد.

وی تاکید کرد: سیاست دولت بر پایه احترام متقابل استوار است؛ در صورتی که ملت ایران مورد احترام دولت‌های خارجی قرار بگیرد، متقابلاً احترام لازم را نیز اعمال خواهد کرد.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: با این حال هرگونه تلاش برای اِعمال زور، فشار یا توسل به نیرنگ با مقاومت قاطع مردم ایران روبه‌رو خواهد شد و ملت زیر بار زور نخواهد رفت، این موضع سیاست قطعی دولت چهاردهم است.

کد خبر 921060

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.