هوای گیلان در روزهای پایانی هفته آرام می‌شود

مدیرکل هواشناسی گیلان گفت: پس از چند روز ناپایداری و بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف استان، از روز سه‌شنبه روند جوی پایدار می‌شود، دما به‌صورت نسبی افزایش پیدا می‌کند و دریا نیز برای فعالیت‌های دریایی مناسب‌تر خواهد شد.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده‌ی استقرار سامانه کم‌وبیش ناپایدار در منطقه است و طی امروز شرایط برای ابرناکی، مه‌آلود بودن هوا، وزش باد (گاهی شدید)، کاهش نسبی دما و بارش‌های موقتی و رگباری در برخی نقاط فراهم است.

وی افزود: از آغاز فعالیت سامانه بارشی از روز یکشنبه تاکنون، بیشترین میزان بارش در بندرانزلی با ۱۱.۹ میلی‌متر و در فرودگاه رشت با ۳.۳ میلی‌متر ثبت شده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به روند پیش‌ِرو خاطرنشان کرد: از روز سه‌شنبه تا پایان هفته، با استقرار جوی نسبتاً پایدار، آسمان اغلب مناطق استان صاف تا نیمه‌ابری همراه با افزایش نسبی دما خواهد بود و در برخی نواحی نیز احتمال بارش‌های پراکنده و موقتی وجود دارد.

دادرس ادامه داد: در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، آسمان استان گیلان صاف تا نیمه‌ابری و گاهی همراه با افزایش ابر، مه یا مه‌آلودگی و وزش باد (در برخی مناطق موقتی شدید) پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: در روز جمعه نیز آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری، همراه با افزایش نسبی دما و احتمال افزایش ابر و وزش باد خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی گیلان افزود: شرایط دریای خزر برای فعالیت‌های دریایی طی روز دوشنبه نامناسب است و از روز سه‌شنبه با احتیاط مناسب پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 920810

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.