پیش‌ بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی/ افزایش شدت وزش باد و گردوخاک و کاهش کیفیت هوا

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی به تشریح شرایط آب‌وهوایی این استان در ۲۴ ساعت آینده پرداخت و گفت: از عصر فردا، افزایش شدت وزش باد و گردوخاک آغاز شده و انتظار داریم به تدریج تا ظهر دوشنبه، کاهش محسوس کیفیت هوا در غالب نقاط از جمله مشهد روی دهد.

زهرا آهنگرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خراسان‌رضوی اظهار کرد: براساس تحلیل نقشه‌های آینده‌نگری و تصاویر ماهواره از بعدازظهر فردا (یکشنبه) با افزایش شدت وزش باد توأم با گردوخاک از نواحی شمالی و شرقی استان، افزایش شدت وزش باد و گردوخاک آغاز شده و انتظار داریم به تدریج تا ظهر دوشنبه، کاهش محسوس کیفیت هوا در غالب نقاط از جمله شهرستان مشهد مقدس اتفاق بیفتد.

وی افزود: همچنین طی روز دوشنبه تا ظهر سه‌شنبه، وقوع بارش در ابتدا به شکل رگبار با احتمال رعدوبرق به ویژه در نیمه شمالی و بخش‌های مرکزی پیش بینی می‌شود که با توجه به کاهش دما، دوشنبه شب، بارش‌ها در نواحی کوهستانی و مرتفع شمال استان گاهی به شکل باران و برف خواهد بود، طی فعالیت این سامانه به ویژه صبح سه‌شنبه و چهارشنبه، در نواحی مستعد تشکیل مه، منجر به کاهش دید می‌شود.

کارشناس هواشناسی استان خراسان‌رضوی گفت: از دوشنبه تا چهارشنبه، روند کاهش محسوس دما در استان پیش‌بینی می‌شود، از این رو انتظار داریم حداقل دمای شبانه در نواحی سردسیر استان به کمتر از صفر درجه سلسیوس نیز برسد.

وی گفت: دمای مشهد مقدس امروز در گرم‌ترین زمان به ۲۱ درجه رسید. امشب نیز دمای مشهد به هشت درجه سانتیگراد می‌رسد.

آهنگرزاده افزود: نوسانات دمایی مشهد برای فردا بین هشت تا ۲۳ درجه سانتیگراد پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: در شبانه‌روز گذشته ریوش با دو درجه و داورزن با ۲۵ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرهای استان بوده‌اند.

کد خبر 920087

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.