افزایش غلظت آلاینده‌ها در اصفهان / آسمان نصف جهان صاف و جو پایدار است

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و غبار محلی در مناطق مرکزی و صنعتی با نبود رعایت نکات بهداشتی در استان خبر داد.

لیلا امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد که از امروز تا اوایل وقت دوشنبه هفته جاری، جو پایدار، آرام و آسمان صاف بر استان استقرار خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه در مناطق مرکزی و صنعتی شرایط غبار محلی در صورت نبود رعایت نکات بهداشتی با افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس مورد انتظار خواهد بود، افزود: طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری در ساعات بعدازظهر با گذر موج ضعیف، وزش باد به نسبت شدید و گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز پیش‌بینی و مخاطرات جوی اداره کل هواشناسی اصفهان با بیان اینکه دما طی دو روز آینده تغییر محسوسی نخواهد داشت و از ساعات بعدازظهر دوشنبه تا پایان هفته کاهش محسوس دما به ویژه کمینه وجود دارد، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۲۷ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۷ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

وی با بیان اینکه دمای ۳۳ شهر استان پایین‌تر از ۳۰ درجه سانتی‌گراد ثبت شد، خاطرنشان کرد: بادرود با بیشینه دمای ۲۸ درجه و بوئین میاندشت با کمینه یک درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین و سردترین مناطق در استان هستند.

کد خبر 920083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.