وضعیت جاده چالوس و جاده هراز هم اکنون آنلاین؛ امروز شنبه ۱۰ آبان

رئیس پلیس راه مازندران به تشریح وضعیت جاده‌های شمال و وضعیت هوای محورهای مواصلاتی این استان از جمله چالوس و هراز پرداخت.

هادی عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به وضعیت جاده‌های مواصلاتی استان از تردد دو طرفه خودروها در تمام محورهای خبر داد و اظهار کرد: وضعیت ترافیک در محورهای هراز، کندوان عادی و روان گزارش می‌شود.

وی وضعیت ترافیکی بزرگراه‌ها را پرحجم و روان دانست و افزود: از ساعت ۲۳ شب گذشته اعمال محدودیت ترافیکی در محور کندوان به پایان رسید و فعلاً محدودیت ترافیکی در هیچیک از محورها دستور کار نداریم.

رئیس پلیس راه مازندران با بیان اینکه محور سوادکوه و کیاسر نیز ترافیک عادی و روان است، گفت: وضعیت جوی در ارتفاعات و محورهای کوهستانی ابری و آفتابی است.

عبادی تاکید کرد: سطح جاده‌ها خشک است که البته به رانندگان و مسافران توصیه می‌شود، به نکات ایمنی توجه داشته و با رعایت سرعت مطمئنه رانندگی کنند؛ از سرعت و سبقت غیرمجاز بپرهیزند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین قبل شروع سفر تماس با سامانه ۱۴۱ جهت اطلاع از وضعیت جاده‌های کشور توصیه پلیس است.

کد خبر 919918

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.