واکنش تند حماس به توجیهات واهی آمریکا و اسرائیل برای کشتار زنان و کودکان غزه

حازم قاسم، سخنگوی حماس بهانه‌های واهی رژیم اشغالگر برای توجیه جنایات خود علیه غیرنظامیان را بیانگر نژادپرستی نفرت‌انگیز این رژیم دانسته وگفت: چگونه می‌توان کشتار ده‌ها زن و کودک را به‌عنوان پاسخی به کشته شدن یک نظامی صهیونیست قبول کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در پی از سرگیری تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و قتل عام غیرنظامیان بی‌گناه به بهانه‌های واهی، حازم قاسم، سخنگوی جنبش حماس شب گذشته _پنجشنبه هشتم آبان_ طی سخنانی اعلام کرد: توجیهات رژیم اشغالگر برای کشتار غیرنظامیان بی‌دفاع در نوار غزه با این بهانه که این حملات یک «واکنش» بوده است، بیانگر نژادپرستی نفرت‌انگیز و بهانه‌تراشی دائمی صهیونیست‌ها برای قتل و جنایات علیه غیرنظامیان است.

وی افزود: غیرقابل قبول است که قتل عام بیش از ۱۰۰ غیرنظامی فلسطینی که اغلب آن‌ها زن و کودک بودند، به‌عنوان پاسخی به کشته شدن یک نظامی صهیونیست به تصویر کشیده شود و جهان چگونه می‌تواند چنین جنایتی را به هر بهانه‌ای توجیه کند؟

سخنگوی جنبش حماس تصریح کرد: اظهارات یک مقام آمریکایی که جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی را تحت عنوان «پاسخ محدود» اسرائیل و هدف قرار دادن اعضای جنبش حماس توصیف کرد، حقایق موجود را نادیده می‌گیرد؛ حقایقی که ثابت می‌کند ۴۶ کودک و ۲۰ زن تنها در یک شب قتل عام شدند.

این سخنگوی حماس در ادامه اظهار داشت: صحبت از ادامه آتش‌بس، نقض مکرر این توافق توسط اشغالگران را به وضوح نادیده می‌گیرد و رفتارهای رژیم اشغالگر نشان‌دهنده تعهد نداشتن کامل به پایان دادن به جنگ یا احترام به تفاهمات حاصل از میانجی‌گری طرف‌های بین‌المللی است.

این اظهارات بعد از آن بیان شد که اشغالگران از سه‌شنبه شب به بهانه‌های واهی همچون نقض آتش‌بس توسط مقاومت فلسطین و کشته شدن یک نظامی صهیونیست در غزه، موجی از حملات وحشیانه ضد غیرنظامیان از سر گرفتند و ۱۰۴ فلسطینی از جمله ۴۶ کودک و ۲۰ زن به شهادت رسیده و ۲۵۳ نفر زخمی شدند که ۷۸ تن از آن‌ها کودک و ۸۴ نفر زن بودند.

صهیونیست‌ها از همان ابتدای آغاز اجرای آتش‌بس در نوار غزه شروع به نقض این توافق کرده و به بهانه تأخیر حماس در تحویل دادن اجساد اسرای مرده اسرائیلی، آن هم در حالی که خودشان می‌دانند پیدا کردن سریع این اجساد در میان ده‌ها میلیون تن آوار بدون تجهیزات و امکانات تخصصی بسیار دشوار و حتی غیرممکن است، حملات متعددی به سراسر این باریکه انجام داده و تعداد زیادی از غیرنظامیان را قتل عام کرده‌اند.

منابع پزشکی در بیمارستان الشفاء در شهر غزه شب گذشته گزارش دادند که ارتش رژیم اشغالگر همچنان به نقض توافق آتش‌بس ادامه می‌دهد و دو غیرنظامی در حمله جنگنده‌های ارتش اشغالگر به محله السلاطین در شهر بیت لاهیا در شمال نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

طبق آمار رسمی دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه، از زمان آغاز آتش‌بس در یازدهم اکتبر، دست کم ۲۱۱ فلسطینی در حملات وحشیانه صهیونیست‌ها در جریان نقض توافق آتش‌بس به شهادت رسیده‌اند و حدود ۶۰۰ نفر هم زخمی شده‌اند.

جنبش حماس با صدور بیانیه‌ای از جامعه بین‌المللی خواست تا اسرائیل را برای توقف قتل عام غیرنظامیان در نوار غزه تحت فشار قرار دهد.

این جنبش تأکید کرد که خون کودکان و زنان غزه ارزان نیست و مقاومت، با تمام گروه‌های خود، به‌طور مسئولانه به توافق پایبند بوده است، اما به دشمن اجازه نخواهد داد واقعیت‌های جدیدی را زیر آتش تحمیل کند.

منبع: تسنیم

کد خبر 919506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.